Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Luahan Webmaster
 SALAM SEJAHTERA BUAT SEMUA
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

Jade
Starting Member


33 Posts

Posted - 16/12/2008 :  11:17:23 AM  Show Profile  Reply with Quote
Salam mesra buat abang Nuar, Shahrul dan member2 yang lain

Baru je jadi member kat sini, masih sedang dalam keadaan menyesuaikan diri dalam website ini. Apa yg nak cakap? Lain kali jelah....

Semoga segala berjalan dengan lancar....

Google AdSense

USA
Mountain View


Jade
Starting Member



33 Posts

Posted - 27/12/2008 :  4:15:50 PM  Show Profile  Reply with Quote
salam mesra buat abang Nuar, Shah, aramyra dan semua member

To Shah, harap maaf kalau ada keterlanjuran kata dan terkasar bahasa sebelum ini.

To aramyra(nice name), thank you for your information & story about this website.

Go to Top of Page

Jade
Starting Member



33 Posts

Posted - 27/12/2008 :  4:31:32 PM  Show Profile  Reply with Quote
Shah and aramyra,
sebelum menemui dan menjejaki laman ini, Jade selalu ke Sitizone. Boleh dikatakan saya dah bergaul mersa dgn member kat sana. Memang laman ini ada bnyk perbezaan dgn laman rasmi Sitizone. Rasmi ke tak rasmi tu, Jade rasa pun tak penting sgtlah. Yg penting tu, kita semua bekerja sama mengekalkan keamanan dan keharmonian di sini. Ada apa2 berita terkini ttg AZ, kita semua berkongsi kat sini.

Iyalah, sepertimana yg dikatakan aramyra, kalau takde berita2 ttg AZ, takkanlah kita nak mereka plak. Itu gosip yg berasas namanya, tak baiklah kita buat perkara macam tu. Jade rasa bagi sesiapa yg bertandang ke laman ini, pasti fanz setia kpd AZ dan semua sayangkan AZ. Kita semua mau yg terbaik buat AZ, kan?

Bagi Jade, saya rasa AZ boleh 'terbang' lebih jauh lagi drpd skrng AZ berada. Berkat gigih usaha AZ sendiri, fanz juga memainkan peranan yg sgt penting dalam bidang seni AZ. So, Jade rasa kita boleh memberi teguran yang membina dan komen2 yg menggalakkan kpd AZ agar AZ boleh pergi lebih jauh lagi. Siapa tahu pada suatu hari nanti, AZ boleh mengharumkan nama Malaysia ke peringkat antarabangsa seperti Sudirman, Siti Nurhaliza.... dan banyak lagi.

Akhir kata, tahun 2008 akan berlalu tak lama lagi. Tahun 2009 bakal menjelma dan menanti kita. Saya berharap agar semua orang menjaga kesihatan diri dan segala urusan boleh berjalan dengan lancar dan sempurna.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 28/12/2008 :  10:01:24 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hi jade.. thanks...

myra rasa semua fanz AZ mahukan y terbaik.. tak aper,.. jade pun baru kat sini.. jadi banyak info ttg AZ.com y jade tak tau...

mmg ramai y menganggap website ni adalah website rasmi anuar zain.. dari pihak az.com, ianya satu penghargaan... terima kasih, tetapi ingin ditegaskan di sini, website ini adalah fanbase website...

bukan salah ssp jika tak ramai y online di sini.. semuanya brgantung pada diri peminat itu sendiri.. kalau rasa nak chat kat sini atau berforum, apa salah nya... selalulah berkunjung ke sini...

peminat az kat sini silih berganti... maka akan meriah jika semua aktif...

sebelum ini di laman y lama, mmg meriah forum nie. sejak bertukar laman ke dot MY, ramai y ketinggalan.. dan ada y masih tak tau lagi kewujudan website nie di alamat baru..

so,, klu ade kenalan jade y juga peminat AZ, serulah mereka ke sini...

ok...

myra
Go to Top of Page

Jade
Starting Member



33 Posts

Posted - 28/12/2008 :  11:22:59 AM  Show Profile  Reply with Quote
hi, aramyra

suka hati dapat baca mesej terkini aramyra di sini.Ada banyak jugak pertanyaan yg berlegar2 di benak Jade. Kenapa laman yang baharu ini tak dipromosikan? Boleh tak minta AZ mengumumkan website ini kalau ada peluang atau masa AZ ditemubual oleh pihak media? Kerana menurut aramyra, alamat website ini dah ditukar dgn secara tiba2, so ramai fanz AZ yg tak tau akan kewujudan website ini. Cadangan: AZ boleh cetakkan alamat website ini kat album terbarunya pada masa yg akan datang.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 01/01/2009 :  3:49:38 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hi jade...

jade..., tak blh macam tu... website ni fan based... nanti klu az letakkan nama website nie, macamana dengan laman2 web fanz y lain??? keistimewaan tak blh diletakkan hanya pada satu tempat jer... melainkan ini official website az...

its ok jade... y penting kami di sini sentiasa mencari berita terbaru ttg az....
biasalah.. AZ ni tak banyak berita....


myra
Go to Top of Page

widuri
Starting Member



1 Posts

Posted - 30/03/2009 :  11:43:20 AM  Show Profile  Reply with Quote
Hi..im a new user cnie..tapi bukan peminat baru dah lama dah...umur bertambah, rupa kekadang berubah tapi tetap peminat AZ sampai bila-bila..but..naper macam sepi ja forum nie yer?
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 14/05/2009 :  02:39:50 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
hi widuri.
tak ramai y nak ke forum. mereka lebih suka lepak di Cbox.. mungkin memudahkan...

© www.AnuarZain.com.my
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy