Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Tahukan Anda
 Album Baru dari EMI
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

aramyra
Moderator


Malaysia
3032 Posts

Posted - 27/06/2005 :  07:16:53 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote


Kali ini EMI Malaysia menerbitkan satu album kompilasi yang berjudul WOW! Just R&B Ballads yang kini berada di pasaran. Sebuah album yang menarik serta sarat dengan artis-artis yang terkemuka, baru dan lama. Album ini pasti dimiliki. 4/5 bintang.


Album Wow! Just R&B Ballads memuatkan lagu-lagu yang hits yang sering kedengaran di corong-corong radio antaranya adalah Bila Rindu (Ruffedge) , Ingin Bersamamu (Syafinaz) , Kasih Berubah (Ferhad), Detik Bersama (VE), Belaian Jiwa (Innuendo) serta banyak lagi. Malah album ini turut memuatkan lagu-lagu dari Diva Malaysia antaranya Fauziah Latif serta Ning Baizura.


Sememangnya lagu-lagu yang terkandung di dalam album ini, pastinya membawakan ‘mood’ yang tenang buat pendengar malah muziknya juga bersesuaian dengan semua peringkat umur. Apa yang penting, lagu-lagu yang terdapat di dalam album ini cukup menghiburkan.


Dari segi kulit album pula, ia agak ‘cool’ serta menarik, ia sememangnya bersesuaian dengan tema R&B album ini.


Buat peminat-peminat muzik R&B Malaysia, jangan ketinggalan untuk memiliki album keluaran EMI ini. Pastinya anda tidak akan menyesal kerana memilikinya.


myra

Edited by - aramyra on 27/06/2005 07:19:02 AM

Google AdSense

USA
Mountain View


aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 27/06/2005 :  07:20:00 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
saper nak beli album ni atau dah beli.. have fun sebab ada lagu AZ kat dalam nih... tak kisahlah kan berapa lagu tapi sekurang2nya lagu2 dalam ni sumer best2.... ;)

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 01/07/2005 :  12:08:59 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
iye ker? tp lagu lain mcm x brapa best ajer :)
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 26/07/2005 :  02:34:54 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
tak dengar lagi ni.. beli lah... best jugak.. bukan best giler.. tapi best la... 3 bintang..

myra
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy