Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Bantuan
 download mp3
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

nanie_pie
Moderator


Malaysia
2663 Posts

Posted - 19/05/2005 :  02:02:56 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
hello guyz bleh tolong guide me how to download mp3?

Google AdSense

USA
Mountain View


aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 19/05/2005 :  02:34:10 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kak nanie... tolong tanyer shah macamana.. myra sendiri kurang reti... sori kaknanie...

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 19/05/2005 :  02:52:55 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
myra down gambar camner? dah g tgk gambar AZ kat website era.... so cute pki baju mickey lagi :) myra kakak kita kuar mlm ni lah smalam salah info sorry.........
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 19/05/2005 :  03:45:54 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
tau... kak nanie y teruja sangat kot... kejap lagi myra akan tgk k... myra download kena register photobucket.com. pastu upload gambar y nak kita masukkan dalam forum ni. masukkan link imej. ini pun first tu iha y ajar. siap online YM lagi... jenuh dia tunggu myra download. mmg jadi.. tapi esoknyer gambar tu jd lain plak...

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 20/05/2005 :  01:58:51 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
mmmm nampaknyer lepas ni akak plak kena menuntut ngan iha :) myra akak dah download gambar yg myra ambik kat konti era tu dlm hp akak :)
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 20/05/2005 :  02:50:28 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kan betul.. kak nanie die hard fan betul kan..

myra
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 20/05/2005 :  10:25:52 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
kalau nak download mp3 untuk dimasukkan linknya ke forum ni, cuba try masukkan lagu mp3 tersebut di lelaman geocities.com kena daftar dulu, kemudian masukkan link tu di ruangan forum.

setiap gambar untuk dimasukkan ke forum, mesti lah bermula perkataan "img dan berakhir dengan /img" setiap perkataan ing mesti di dalam kurungan [] tapi tak semua website yang benarkan gambar yang di upload ke website mereka linknya boleh digunakan ke website lain. tetapi photobucket.com boleh.

selamat mencuba

Aku & Anuar
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 20/05/2005 :  11:01:24 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
kak myra pon hard fan jugak!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 20/05/2005 :  11:02:45 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
ok...thanks 4 de info shah..nanti iha pon nak try!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 21/05/2005 :  01:19:31 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
dah try byk kali tp still failed! dia ada limit brapa mb x? tak per nanti akak try lagi!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 21/05/2005 :  02:55:56 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmg iha... tapi tak die lagi.. hehe... shah, myra kurang faham lah... sori erk... heheheh.. myra nih tak bijak.. bodoh jer.. sbb tu lembab ... lambat pick up... tanyer iha.. jenuh dia mngajar myra download gambo..

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 25/05/2005 :  08:50:58 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
hmm...kak myra biasa lah perkara tuh!!!iha pon selalu ade problem dulu!!!tapi lepas dah mengatalkan tangan tekan apa yang ada,barulah kita nampak hasil nyer!!!jangan mengkritik diri kita dengan perkataan yang memudaratkan!!!diri kita adalah paling istimewa!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:49:19 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
nanie ko pun, kesian myra kena kutuk.. nanti dia terjun lombong baru tau

Aku & Anuar
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:54:22 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
hahah...lombong takpe...jangan terjun dekat tempat indah water sudah!!!!hahah

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy