Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Suai kenal
 ...:: Salam Mesra::...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dinima
Starting Member


Malaysia
39 Posts

Posted - 01/05/2008 :  09:56:30 AM  Show Profile  Send dinima a Yahoo! Message  Reply with Quote
Salam Perkenalan
seorang ibu tunggal..
baru pulang dari rantau...
suka berpuisi...
hingga puisiku bagai aku bercinta...
kenali Anuar Zain dari portal2 yang saya join dan mode
dan ramai memanggil diri ini mama dinima...
suka makanan yang banyak sayuran
muzik adalah bagai nadiku...
tanpa irama sepi duniaku...
dan dengan irama dan lagu ..harian ku lalui bagai senantiasa ada indah cahaya pelangi...

salam kenalan untok semua terutama ampuan portal ini...penyanyi pujaan ramai Anuar Zain..dan tak sabar untok menonton pada 2 mei nanti...selamat menghibur anak bangsa ku...

salam mesra
dinima @ mama dinima

ku kan bercinta dengan puisi


Edited by - dinima on 01/05/2008 09:58:43 AM

Google AdSense

USA
Mountain View


nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/05/2008 :  12:03:06 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
salam mama.... agak lewat sikit sy baca nota mama ni klu x bleh gak kita berkenalan 2 may lepas :)

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

zie
Starting Member



Malaysia
10 Posts

Posted - 14/05/2008 :  12:53:25 AM  Show Profile  Send zie a Yahoo! Message  Reply with Quote
salam mama dinima.. selamat berkenalan jugak. Kita baru jugak kat sini. Pengunjung tetap kat sini..tapi tak daftar.. :D. Baru sekarang terasa nak register. Minat sangat abang Nuar kita ni. Tapi nak buat macam mana..peminat setia dari belakang je. Nak hadir majlis ..macam susah. Jadi tumpang tengok gambar kat sinie je la..Kalau la dapat jumpa dengan abg Nuar nie.. :(

Selamat berkenalan jugak untuk mod/ admin kat sini dan kawan˛..:)
Go to Top of Page

dinima
Starting Member



Malaysia
39 Posts

Posted - 14/05/2008 :  3:19:48 PM  Show Profile  Send dinima a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nanie_pie

salam mama.... agak lewat sikit sy baca nota mama ni klu x bleh gak kita berkenalan 2 may lepas :)


salam nanie...apa kbar?
terima kasih nanie kerna sudi membalas post mama ni..
mama memang suka berforum...
dan baru ni masa mama kat MIHAS... ada la anak2 angkat mama kata ..ada AnuarZain kat Mihas..wah tanpa lengah mama trus bawa my business card cari la...dalam hati masakan bertemu...maalomlah dia terkenal itu satu hal..then ramai orang ...tapi Tuhan maha kaya...mama pergi aja dekat booth icecream..nampak la AZ dari belakang..
mama ni berani ...terus berkata..."Anuar Zain"..dan dia toleh adeh...gembira hati mama
terus mama chat..dan ajak dia ke booth mama ..bukan my own business ..ma pekerja aja...tapi security Anuar Zain tak kasi AZ ke booth kami....dia sibuk..but ma kata sambung lagi....."AZ I ada pergi concert AZ tempoh hari..memang best..tapi AZ tak turun..namun AZ seorang yang tak hampakan peminat
then terus dia ajak ambil gambar"
yang tak best tu...mama lupa my camera...ada hand phone pun lupa nak ambil gambar...adeh..tak sangka AZ sendiri nak ajak bergambar..tapi gambar mama entah kat mana pun camera siapa pun ma tak tahu..tapi ada bergambar di MIHAS.

itu lah cerita nyer...jadi bila pula concert Anuar Zain..? suara nya mencuri hati mama...terutama lagu2 yang romantis..abis la..ma suka puisi...hehehe

semoga kita bertemu
opis ma kat ukay perdana..

salam mesra
mama dinima

ku kan bercinta dengan puisi

Go to Top of Page

dinima
Starting Member



Malaysia
39 Posts

Posted - 14/05/2008 :  3:30:53 PM  Show Profile  Send dinima a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zie

salam mama dinima.. selamat berkenalan jugak. Kita baru jugak kat sini. Pengunjung tetap kat sini..tapi tak daftar.. :D. Baru sekarang terasa nak register. Minat sangat abang Nuar kita ni. Tapi nak buat macam mana..peminat setia dari belakang je. Nak hadir majlis ..macam susah. Jadi tumpang tengok gambar kat sinie je la..Kalau la dapat jumpa dengan abg Nuar nie.. :(

Selamat berkenalan jugak untuk mod/ admin kat sini dan kawan˛..:)


salam zie...
semoga perkenalan semoga berkekalan...
wah pengunjung tetap ya...tak mengapa lewat mendaftar..namun...sila bersama selalu disini..
mama memang suka berforum...
mana tahu satu hari nanti forum ini bolih adakan gathering...dan Anuar Zain bolih menyanyi untok semua ahli disini...alangkah gembiranya member member ..tul tak? jngn marah ya mode..mama hanya bercadang...
kita jumpa bila Anuar Zain buat concert nanti ya..jangan malu2..mama ada ... ok kan..dan nanie ada...amcam?

salam mesra
mama dinima

ku kan bercinta dengan puisi

Go to Top of Page

zie
Starting Member



Malaysia
10 Posts

Posted - 14/05/2008 :  11:42:07 PM  Show Profile  Send zie a Yahoo! Message  Reply with Quote
mama..saya ni bab nak pegi jumpa abg Nuar nie..nak je..tapi nak pegi tu kene berteman, kalau tak tak lepas..hehehe. Saya nie memang pendiam orangnya..kalau dah kenal lama baru ok. Baru-baru nie pegi majlis perasmian Stadium Sultan Mizan ..yang mana abg Nuar kita ade buat nyanyian kat situ dengan Dato Siti..Balik keje terus ke sana dengan harapan dapatlah tengok live kat sane..tapi malangnya..tengok kat skrin stadium jugak..:( Dah la hujan lebat...sedihnya..
Go to Top of Page

dinima
Starting Member



Malaysia
39 Posts

Posted - 15/05/2008 :  07:05:43 AM  Show Profile  Send dinima a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zie

mama..saya ni bab nak pegi jumpa abg Nuar nie..nak je..tapi nak pegi tu kene berteman, kalau tak tak lepas..hehehe. Saya nie memang pendiam orangnya..kalau dah kenal lama baru ok. Baru-baru nie pegi majlis perasmian Stadium Sultan Mizan ..yang mana abg Nuar kita ade buat nyanyian kat situ dengan Dato Siti..Balik keje terus ke sana dengan harapan dapatlah tengok live kat sane..tapi malangnya..tengok kat skrin stadium jugak..:( Dah la hujan lebat...sedihnya..


salam zie...
bolih mama tahu kenapa kena berteman...
adakah kerna usia mu...
cian nyer....mama faham hati mu..
ramai anak2 mama yang akan rasa sedemikian...terutama kalau kena bayar nak lihat penyanyi yang diminati..tetiba hanya discreen...faham kalau sedeh..jadi..
simpan wang biar yang lebeh sikit harga tiket terjamin bolih lihat live...betul2 live la yer..dan jangan malu2 kalau bolih lihat lebeh dekat silakan ke depan pentas...namun biar lah cara sopan...jangan keterlaluan...kan kita nak jua ingin jaga image Anuar Zain...
mama pun malam tersebut di tegur bukan apa kerna mama nak dekat sikit ambil gambar...bukan nak pelok or apa2...dia penghibur bukan untok kita sorang malah untok semua...pelok ambil gambar lain dari pelok kekasih...ya AZ adalah kekasih semua peminat...kerna suara emas dan wajah semestinya cara AZ melayan peminat seiklas hatinya...

kalau peminat bijak..sekiranya Anuar Zain datang ke meja dia nak duduk atas riba kita pun bolih yang penting kita jangan pelok dia jangan cium dia...hanya admire dia aja...lihat dari dekat...dengar suara sedekat mungkin..
jagai lah image penyanyi kesayangan semua ini...
betul tak?
sekarang bukan Anuar Zain saja yang keciwa ..beribu peminatnya keciwa..
apakah sebuah kucupan dapat memuaskan hati ... walaupun sudah tahu pasti ada yang akan menyuara...

sekiranya zie berdepan dengan Anuar Zain....
apakah perasaan mu...?
fikir sebebelum menjawab....tapi biar yang iklas..yang hati amat sukai...
salam mesra
mama dinima
harapan mama tak peningkan otak mu zie...adeh...

ku kan bercinta dengan puisi

Go to Top of Page

zie
Starting Member



Malaysia
10 Posts

Posted - 16/05/2008 :  12:41:05 AM  Show Profile  Send zie a Yahoo! Message  Reply with Quote
mm..panjangnya..dua tiga kali jugak ulang baca takut tersalah faham..hehehe.

Saya nie bukannya budak bawah umur mama..masalahnya KL. Mesti mama tak percaya kan. Tapi percayalah mama..saya memang dah terrrrlalu lama tak sampai kat KL tu..kalau sekali-sekali nak ke KL sorang˛ tu..paham˛ je la.Maka jadilah saya seperti sekarang ..peminat setia yang menyokong dari belakang. Lama-lama dah biasa la..walaupun kadang˛ jelesnya tengok kawan˛ dapat ambik gambar dengan abg Nuar tu. :(

Tapi mama..saya sangat x bersetuju dengan tindakan sesetengah fan AZ yang sedikit over (maaf cakap). Saya tak rase kita patut berkelakuan begitu walaupun minat sangat˛ kat AZ. Bagi saya kalau minat kene ade satu perasaan hormat kat orang tu. Bila difikirkan memang abang Nuar takkan menolak..cuma seharusnya kitalah yang memikirkan tindak tanduk kita tu..baik buruknya. Macam mama cakap la..sekarang dua-dua pihak dah tak dapat kepuasan yang dicari samada AZ mahupun peminatnya. Jadi fikirlah apa yang dah kita buat? Jangan salahkan mereka yang mengata..

Tentang soalan mama kalau saya dapat jumpa abg Nuar..mmm..ikhlas saya cakap mama..cukuplah kalau saya dapat dengar alunan suara dia (yang memang sy kagum), tengok senyum dia yang cute tu(boleh buat masalah hilang seketika.:D)..berbual˛ dan ambik gambar untuk kenangan. Saya tak mengharap apa yang saya tengok kat internet. Sedih sangat. Kalau ade yang terbaca dan tak senang dengan pandangan peribadi ini..saya mintak maaf sangat˛. Ini cuma dari sudut pandangan saya.

mama..sekarang keje kat mana? Kalau senang dan ade masa boleh chatting kat YM ek..
Go to Top of Page

dinima
Starting Member



Malaysia
39 Posts

Posted - 24/05/2008 :  12:45:02 AM  Show Profile  Send dinima a Yahoo! Message  Reply with Quote
salam ...
mama kat KL..di ukay perdana...
dkzharris@yahoo.coma.u

ku kan bercinta dengan puisi

Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 16/07/2008 :  4:29:15 PM  Show Profile  Reply with Quote
hai mama.. seronok nyer ada org mcm mama kat forum nie.. mesti lg meriah dan kreatif.. zura dah lama join forum nie tapi disebabkan masalah yang x dapat dielakkan so lama la zura menyepi kan diri tp semua maslah dah settel so im back.. untuk bersama2 kawan kat forum nie dan untuk berkongsi apa saja maklumat kat forum nie.. luv you..

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

dinima fatimah saad
Starting Member



Malaysia
5 Posts

Posted - 26/11/2014 :  06:17:50 AM  Show Profile  Reply with Quote
salam...apa kabar semua...ini pun sama orang nya ..hanya join pakai nama penoh terus..
jadi salam mesra dari mama dinima fatimah saad...
dan baru2 ni dapat bertemu bersalam dengan anuar zain...hanya tak ada yang sudi tolong ambil gambar...nah tak ada gambar lah...
kita jumpa lagi yer..

tanpa irama dan lagu akan sepi lah duniaku
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy