Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Info Anuar Zain
 Poll
 SIAPA bawa Pulang TROFI best male vocal?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

aramyra
Moderator


Malaysia
3032 Posts

Posted - 29/08/2005 :  05:58:56 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Anugerah ERA05 akan berlangsung september nanti. Segala undian dah ditutup 28 ogos lalu...

siapa bakal membawa pulang trofi Vokal Lelaki Pilihan? Adakah Anuar Zain akan mengulangi gemilangnya?

Siapa berada di minda anda?

myra

Choices:

Anuar Zain
Zainal Abidin
Adam
Zahid
Vince

Google AdSense

USA
Mountain View


nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 31/08/2005 :  05:21:10 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
dah nama pun forum AZ of course ler smua org vote for AZ... tapi vokal zainal power beb! cuma akak harap AZ yg akan berjaya!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 04/09/2005 :  11:02:20 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
tak semestinya kak... myra kagum dengan vokal AZ dan jugak Zainal... mungkin ade fanz lain yang sama pendapat macam myra. mungkin jugak ade yang kata zainal lagi best perform.. mana tau?......

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 07/09/2005 :  02:50:41 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
ler sbb tu lah akak kate.... akak takut gak ngan zainal abidin! sbb di antara reramai ni rasanyer zainal abidin pencabar paling kuat, apa2 pun harapan ttp utk AZ!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 07/09/2005 :  06:08:14 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
yup....................................... zainal nyer fanz pun tak kurang ramainyer...! tapi berdoalah untuk anuar...

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/09/2005 :  12:04:15 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
akak mmg berhrp sgt dia menang, tp kalau nasib tidak menyebelahi dia.... dia ttp menang dihati akak :) muah muah muah
Go to Top of Page

mungkin
New Member



Malaysia
80 Posts

Posted - 08/09/2005 :  01:31:59 AM  Show Profile Send mungkin a Private Message  Reply with Quote
Memang btul pun,skrng ni saingan hebat AZ adalah Zainal Abidin.Tapi walau bagaimana pun insyallah AZ akan menang pada mlm tu.
Go to Top of Page

alyza
New Member



Malaysia
69 Posts

Posted - 09/09/2005 :  05:21:28 AM  Show Profile Send alyza a Private Message  Reply with Quote
Insyallah kalau ada rezeki abg nuar adalah....

walaubagaimanapun saya akan doakan abg nuar akan menang dalam anugerah tue nanti...

saya rasa vokal abg nuar takda siapa dapat tandingi...

percayalah...

Abg Nuar no1

alyza
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 12/09/2005 :  12:40:41 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
yup//....

myra
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy