Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Suai kenal
 tak ada update
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bidadariungu
Starting Member


Malaysia
3 Posts

Posted - 17/11/2008 :  9:23:55 PM  Show Profile  Send bidadariungu a Yahoo! Message  Reply with Quote
hai sume....moga baik2 n cun2 belaka hendaknya.salam rindu buat lelaki pujaanku nuar!cuma nak memperkatakan betapa sedihnya hati ini bila bukak je website anuar ni x ada cerita yg terkini dr dia.forum ni pun x ada news yg br...sume yg lama2 jer....klau bleh nak tgk anuar tulis msg terkini buat sume forumer,ok kan?????????????luv u allz mmmmuuuuuuahhhh!

Google AdSense

USA
Mountain View


Jade
Starting Member



33 Posts

Posted - 16/12/2008 :  12:09:55 PM  Show Profile  Reply with Quote
Setuju sangat dengan pendapat bidadariungu. Masa saya masuk ke sini saya pun terkejut juga. Laman ini tak semeriah laman artis yang lain ( tak perlu cakap siapa artis tulah). Lagipun, watak utama kita-- abang Nuar pun tak muncul kat sini. Pernahkah abang Nuar tulis mesej di sini? Saya bingung....di mana? Nanti saya 'dituduh' "takkan abang Nuar bawa laptop dia setiap masa, nanti linkup." Tapi ini kenyataan, entah abang Nuar ada interaksi dengan peminat beliau seperti artis lain di sini? Memang tak boleh buat perbandingan kerana setiap insan ada kelebihan dan kelemahan sendiri. Tapi apa salahnya perbandingan dan pertandingan itu sebangai pemangkin untuk mencapai kemajuan yang lebih tinggi? Renungkan abang Nuar..... Jangan marah yer, sekadar beri komen je....
Go to Top of Page

Jade
Starting Member



33 Posts

Posted - 17/12/2008 :  09:53:02 AM  Show Profile  Reply with Quote
bukan saja tak ada update. sunyi....sepi.... di sini.
Go to Top of Page

umie
Starting Member



Malaysia
2 Posts

Posted - 18/12/2008 :  11:45:49 PM  Show Profile  Reply with Quote
A'kum smua...saya pun agk kcewa dgn forum d sini,hai Shahrul Anuar awk d mana...member kt sini pun sepi2 je....website anuar yg lain pun serupa tk d berita terkini. Boring la mcm ni. Ckp Shahrul Anuar sayang sgt kt peminat2 tapi rasa nya dia sendiri pun tk pernah 'drop-in' kt forum ni?

Anyway, wherever u are Shahrul Anuar Zain, please,please,please spare some time for ur fans d alam cyber ni.

Cheers.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy