Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Sembang-sembang
 Kes Cium Ngan Duduk Kat Peha AZ
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ayu_Marlie
Starting Member


Malaysia
2 Posts

Posted - 15/04/2008 :  7:01:55 PM  Show Profile  Reply with Quote
Ayu just nak luahkan rasa hati Ayu jer. Dalam 2 minggu lepas, Ayu ada terbaca dalam satu news paper yg mengatakan AZ sanggup dicium ngan mengizinkan fans duduk diribanya. Ayu just macam tak puashati ajer. Ayu minat AZ kerana keperibadian diri AZ dan juga suara beliau. Ayu rasa macam tak patut jer AZ keluarkan kenyataan begitu tapi Ayu tetap kan AZ akan tetap kekal hingga ke akhirnya. Ayu minat sgt2 kat AZ ni.

Anyways AZ punya album terbaru memang best giler. Seme lagu ada kat dalam tu memang POWER. Ayu minta maaf byk2 lah andai kata2 Ayu ni ada yg telah membuat all fans terasa. Mcm Ayu sebutkan di awal2 tadi, ini hanyalah rasa hati Ayu. Ayu pun salah seorang fans yg menyokong AZ. Biar pn baru setahun dua tapi Ayu tetap sokong AZ.

Harap2 AZ akan kekal selalu biarpun bukan di arena seni tetapi di setiap hati dan sanubari setiap peminat2 beliau.

Assalammu'alaikum?

Google AdSense

USA
Mountain View


arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 17/04/2008 :  08:18:13 AM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
salam..

Cool.. AZ kan da buat kenyataan semula ttg isu tu. So, tak perlu la kita ungkit2 lagi... wish him the best..

p/s..lamanya menanti 2nd may..heheh

Eyta - Teman terulung..sayap hidupku
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 29/04/2008 :  12:50:24 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
yup... tak perlu nak ungkit sbb AZ pun dah buat kenyataan peribadi... terimalah dia seadanya. teruskan menyokong seni...

myra
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy