Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Luahan Webmaster
 Salam Sayang Buat Semua
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

shahrul
Administrator


Malaysia
10147 Posts

Posted - 21/04/2006 :  8:14:34 PM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
Assalamualaikum:

Hai kengkawan semua, terlebih dulu, shah mohon maaf sebab dah lama shah tak menjenguk website ini... bukannya shah melupakan u all semua, sebenarnya shah masih sibuk dengan tugasan seharian yang memaksa shah berehat untuk mengupdate web ini.... sekarang ini shah tengah mencari idea baru untuk wajah baru az.com insya allah dlm masa terdekat ini laman az.com akan berwajah baru.

terima kasih yang tak terhingga buat anda semua yang masih lagi menyokong az.com dan terus berada di sini walau shah kurang menjenguk kalian... jasa kalian x akan shah lupakan

wassalam

© www.AnuarZain.com.my

Google AdSense

USA
Mountain View


nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 22/04/2006 :  12:08:44 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
wow wow wow akhirnyer timbul gak jejaka idaman **** ingat dah luper add web site ni :( ok lah akak pun dah rindu giler nk tgk wajah baru web site ni.. kiter tukar kaler pink, biru atau purple plak eh... hijau ni dah lama sgt ar :) lg 1 bila nk down load gambar yg ari tu??

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 24/04/2006 :  2:40:48 PM  Show Profile  Reply with Quote
tu la, dah lama tak nampak, ingat dah sampai mana la tercampak... kitorg tau abg shah bz!!!! takpe, kitorg setia kat sni... kak nanie, gambo ape?!!!!!!!!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 05/05/2006 :  9:25:52 PM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
ohhhh...akhirnya kini pasti abg shah muncul di forum az lagi....heheheh....woooohhoo..tak sabo nak tgk wajah baru forum az ni....good luck yeh bro!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/05/2006 :  3:03:15 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
sori zura lbt reply!!! shah pernah janji nk download gambar2 AZ yg lelama kat cni! sblum ni shah sedekah gambar2 tu kat circle99 ajer! so akak mintak shah bg kat AZ.com gak bleh lah buat tatapan adik2 akak kat cni!

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 09/05/2006 :  1:19:55 PM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
hmmm...bagus gak tuh...sayang kak nanie!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 13/05/2006 :  5:06:54 PM  Show Profile  Reply with Quote
sayang kak nanie je ke?.. dah lama tak masuk forum, dah bertukar wajag rupanya.. w`pun bz tp abg shah masih ada masa nak merepair forum nie.. tq so mucch!!!!!!!!!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 27/05/2006 :  1:31:49 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
rindu ar kat adik2 akak smua... lama betul akak x online :)

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 22/06/2006 :  8:13:58 PM  Show Profile  Reply with Quote
mana la perginya semua forumer2 ku yang tersayang!!!!! masuklah forum... RINDU LAHHHHH!!!!!!!!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 20/07/2006 :  11:19:54 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
aku jua merindui diri mu zura..... yoooha i'm back!

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy