Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Rangkaian Website
 Raja Nazrin Shah Online
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 07/02/2006 :  4:46:39 PM  Show Profile  Reply with Quote
kita pun bru jek round2 forum tu...

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:52:26 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
huyo...dah ade forum diraja lah plak skarang ni ek???heheh..apa cite ni???almaklulah..dah berkurun iha tak masuk forum ni kan....u guyz patut try masuk forum diraja tu..hehhe..coz iha pon pernah masuk gak dulu...saje antar msg sesuka....

wat ever lah kan...oklah..good luck to princessyshieda....memoga ramailah org masuk forum diraja tu ek!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/02/2006 :  2:18:20 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
akak pun dah masuk, tp agak takut2 ckit sbb almaklumlah segala tutur kata nak kena penuh sopan santun klu idak ada yg kena buang negeri :)

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 09/02/2006 :  12:45:32 PM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
hehehe..tahu takpe kak...tulah pasal...cam terbatas je kata2 kite...kalo forum az,kebas je apa nak cakap...heheh..

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 10/02/2006 :  8:13:48 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmg........ sebat jer nak kato apo... selagi BOSS tak mengaummm.... heheheh....... shahrul mana erk...? lama jugak dia tak jelmakan diri... BZ sangat ker shsh erk?? org JB tak tau ke mana boss kita menghilang??

myra
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 11/02/2006 :  08:58:51 AM  Show Profile  Reply with Quote
bos bz wat preparation la kak myra!!!! heheheheheheheheh.......

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 13/02/2006 :  08:27:38 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
heheheh...kenapa kak myra...takut bos ilang ek???heheheh..ke akak myra rindu ngan bos??hahah

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 13/02/2006 :  6:24:14 PM  Show Profile  Reply with Quote
ehem ehem..... iha, jgn cp lebih2, nanti kena buat PBM!!!!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 14/02/2006 :  2:32:23 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
akak rasa c shah skang ni mmg bz giler, khabarnyer tgh cari duit lebih utk membina masjid... ye lah asyik membina web site ajer, sesakali nak gak upgraded :)

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 14/02/2006 :  2:56:27 PM  Show Profile  Reply with Quote
ye BETUL TU kak nanie!!!!!!.........

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 15/02/2006 :  10:19:06 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
hahaha..sabo deh kak myra...

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 15/02/2006 :  12:35:32 PM  Show Profile  Reply with Quote
kalo kak myra marah, kita jual dia!!!!!!!!! dah ada pembeli pun, so takyah tunggu lama kan!!!!!!! :)

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 16/02/2006 :  3:42:05 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
:) masin mulut kita ni erk zura!

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 16/02/2006 :  5:29:00 PM  Show Profile  Reply with Quote
tu la psal kak nanie!!!! sbb apa tau jd masin, zura tabur garam 1 peket kat bibir jd tu yg alhamdullillah jd!! so mcm mana dgn deal kita ari tu erk?!! sapa nak ganti tempat cik mala?!! kak leen @ iha @ lee pun ok ae!!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 16/02/2006 :  8:46:34 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hek eleh... shah bio betul dia nak buat masjid?? kat area mana?? kira ok la kan... berbudi pada tanah... klu ade rezeki lebih ape salahnye buat masjid.. itu lebih baik dari melalut berjoli entah ke mana...

niena.. akak tak rindu boss... cuma tanye2 jerk... salah erk... ok la tak tanye lagik...
Korang dua ni ape yang masin ke manis nih?? meh arr share ngan myra.. mentang2 myra jarang kat sini... asik tak tau ape citer jer..... tensen arrr....

niena ko nak jual akak dengan benggali mana plak???? kesian aku!

myra
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy