Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Rangkaian Website
 Circles YG. Baru
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

shahrul
Administrator


Malaysia
10147 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:25:33 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
Apapun shah wakil dari AZ.Com tumpang simpati kepada circle99 atas apa yang berlaku pada lieza... harapan shah lieza tak putus semangat dan terus kan perjuangan...

alamat baru circles99
You must be logged in to see this link.

© You must be logged in to see this link.

Google AdSense

USA
Mountain View


lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:33:49 AM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
kenapa ngan circle lama tu? boleh citer sikit?
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:39:29 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
shah pun kurang pasti... apa yang shah ingat masa siang yang shah masuk ok je tapi bila malam dah kosong mula-mula tertanya dihati kenapa ek! kebetulan masa tu kiera pun online, shah tanya kiera! dia kata dia pun tak boleh masuk gak.. boleh masuk tapi kosong, i sepakat dengan kiera UNTUK SMS Lieza tapi tak ada balasan balik... mungkin ketika tu lieza dah balik kampung! dan tak ada line kot!

apa pun supaya lieza tak putus semangat...

© You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:45:24 AM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
kena sabotaj ker?
Go to Top of Page

cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:59:28 AM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
biarlah org yg buat tu, dapat balasan yg sepatutnya. come & join circles baru.

Jangan lupa klik >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:06:08 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
kami akan sentiasa support u lieza... yg penting u tak putus asa k!

© You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/11/2005 :  11:59:53 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
ooo iyer ker, tp rasanyer 2 hari sebelum raya akak masuk ok ajer, sbb akak ada g sana tgk gambar terbaru liza masa g jumpa AZ kat shah alam, dpt gak tgk video clip AZ tp masa tu mmg sangkut2... apa2 pun semoga lieza tak putus semangat..

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 08/11/2005 :  4:03:07 PM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
kalau x silap, malam raya tu, circles tu berubah wajah. betul x shah?? sbb shah dgn kiera ada msg kita. masa tu, kita dah ada kat kg. dah x boleh nak buat apa. x pe lah...circles baru dah di buat. redha je lah..

Jangan lupa klik >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 08/11/2005 :  7:41:35 PM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
betul tu lieza, masa siang shah masuk ok saja, tapi malam bila shah masuk terperanjat bila lihat suasanyanya kosong... pada mulanya shah x tau yang dah kosong, shah masuk az.com adalah terlihat kat shotbox ada fans tulis circles dah kosong i terus lah ke circles, ternyata mmg kosong... kebetulan kiera juga online, dia pun kata dah kosong tampa berlengah i terus sms u lieza tapi al maklum tiada jawapan... kiera kata mkn u dah sampai kg.

apa pun segalanya dah berakhir sebab dah ada circle yg baru, ttp serupa mcm yang dulu... yang penting lieza u jangan putus asa, kami semua akan support u... circles terus HIDUP :)

© You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 09/11/2005 :  2:10:10 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
semoga dugaan tidak akan mengalahkan semangat! akak sama mcm shah tiap yg baik of course we all akan support :) m'kin ker ada org yg x suka kat AZ??? tp klu x suka buat apa masuk web site AZ erk??

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 11/11/2005 :  1:51:42 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmmmmmmmmmmm.. cerita baru lps lama mendiamkan diri. klu betul, to lieza, sabar lah... dugaan ade dimana2.. setiap ruang hati kita ada dugaan yang tertulis untuk, kita. kita cuma perlu jalankan, lulus ujian dan on. klu kita tak lulus, terima saja ape yang diberi. hal sabotaj mensabotaj, itu cerita lain. mmg pedih klu hasil kerja disabotaj atau di dajalkan orang.. tapi dalam dunia tanpa sempadan ni, itulah risiko yang kita kena bayar. u pay this amount, you got this amount. its normal.. so lieza, kuatkan semangat. karya kita takkan lupus. seni itu sentiasa berjalan dan ada.. simpan tangan seni kita untuk karya yang lebih baik lagi... klu CIRCLE takde, kita pegi SQUARE,. klu square takde, kira carik OVAL.... semuanya sama.. tapak jer yang berbeza. tapi yang penting hasil seni kita ki perhatikan orang dan mendapat perhatian org...

bina kekuatan diri. berjuanglah.... jangan jadikan gagal dan kegagalan hari ini mematahkan semangat untuk terus berkarya.

oret lieza.. adios.!

myra
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 11/11/2005 :  5:09:38 PM  Show Profile  Reply with Quote
teruskan berjuang k!!! kita sentiasa support!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 11/11/2005 :  5:37:17 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ni sebelum lebih konpius, klu ade ssp yang bley bgtau myra, siapa pegang circle baru ni? siapa CAHAYA? siapa plak TASHA kat luar tu? ni kenapa ade benda nak kondem mengondem hasil kerja org nih? kita sesama fanz beb! tak manis gaduh2.. dahlah gaduh kat shoutbox... klu kat dalam ni ade ampun jugak..! jangan le buat benda tak best kat main page k... malu la... nanti az network baca apa nak kata? aduih./..... tolong jawab la bagi jelas k.. myra tak tau ape2 pun.. tadi myra masuk circle. still lieza yang pegang kan... kata ade satu lagi... sape punyer.. myra carik takde pun............... pening la... pening!

myra
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 11/11/2005 :  10:50:36 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
akak pun confuse. siap dpt email kata circle dah delete. tapi dr cool gorl. tu tau la... yg org lain ni tak tau lak. confusing la...!
Go to Top of Page

cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 12/11/2005 :  09:28:57 AM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
kalau u all stay support me, come & join my circles >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 12/11/2005 :  09:50:56 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kami alway support sesape pun yang dalam agenda anuar zain.. yang kami tak support ni benda2 yang tak best yang dihasilkan jugak oelh fanz AZ. kondem mengondem hasil karya org. ini yang tak best.. lagi satu klu main politik untuk kepentingan sendiri. itu lagi bengang! nama sape buruk? AZ.. kena faham la. kat s/box tu dah macam tempat sampah sarap!! jangan kotorkan tangan sendiri.

cool girl.. teruskan perjuangan. biar ape org buat kat kita, kita jangan buat org.. k.

myra
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy