Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Rangkaian Website
 MYRA BLOG
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

cik mala
Average Member



517 Posts

Posted - 18/11/2005 :  12:09:09 PM  Show Profile Send cik mala a Private Message  Reply with Quote
alaaa....kita bundarkan jerk aa kak lilo...susah tok kadi nak kire nanti...
lg pon kitakan dah lama kenal...buat apa nak letak mahal2...bukan nak jual anak..
nanti last...cucu kita jugak..hehehehe
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 18/11/2005 :  12:13:56 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
kira diskaun ye cik mala... bundar kan je... kiranya rm 3*,***.** je... boleh ker cik mala? Bukan jual anak cik mala... tapi tau la belanja semua mahal... minyak la, ayam daging la... semua mahal...

Edited by - lilo on 18/11/2005 12:14:35 PM
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 18/11/2005 :  12:51:36 PM  Show Profile  Reply with Quote
siap diakaun lg cik mala, takkan nak pk 2-3 kali.. sebat trus.!!!. kecutean anak kak lilo sesuai la ngan harganya.. jarak jauh lg tu!!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 18/11/2005 :  4:50:15 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
amboi ko lilo, akak tau ler ko nak cari duit sendiri sbb tu try berniaga... tp x kan c ain tu pun ko nk jual??? pasni jual lah plak hubby ko erk, bleh gak akak masuk tender :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 18/11/2005 :  4:53:47 PM  Show Profile  Reply with Quote
wah!! kes berat dah nie!!!! org tak nampak ke`cute`an aka tp diorg nmp ke`cute`an hubby akak!!!! ayoooo, tak tau!!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 18/11/2005 :  8:36:51 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
ada ati ko kat laki aku rupanya ye kak... sabo je lah... kan dah kata bukan nak jual anak... hish... tak faham2.
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 19/11/2005 :  10:53:06 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
mmg lah dr mulut ko kt x jual tp dr cara mcm org bukak tender plak :) akak x tgk lg hubby ko dik non!

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 19/11/2005 :  11:16:50 AM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
laa.. tak boleh bukak lagi ker blog tu... cuba klik link ni... You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 19/11/2005 :  11:36:51 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
lilo: fuh akhirnyer jumpa jugak akak ngan c yana tu!!! alahai muka mcm bebudak anak dah 2 rupernyer ko :) mmg anak2 ko cute lilo, semoga ko bahagia bersama keluarga ko! hargai anugerah ilahi itu dengan sebaiknyer... semoga mereka berjaya menjd anak2 yg soleh dan solehah! ain mmg cute patut pun cik mala nak booking! amsyar plak npk cool ajer...

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 19/11/2005 :  12:49:04 PM  Show Profile  Reply with Quote
:)

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 19/11/2005 :  1:02:54 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
sempat lagi nak booking si Amsyar tu kak utk anak sedara ker??? tak pun booking awal utk anak akak nanti... ok gak tu. boleh kita besan ngan cik mala ngan kak nanie... baru havoc...
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 19/11/2005 :  1:35:39 PM  Show Profile  Reply with Quote
org mcm mana lak???!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 19/11/2005 :  2:45:47 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
hrp2 sempat ler aku dapat anak... kata org zuriat adalah harta yg paling berharga :) tak per lah akak booking jd anak angkat akak ajer arr... bleh??

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 19/11/2005 :  3:11:25 PM  Show Profile  Reply with Quote
napa la akak ckp camtu.. tak baik tau.. seseorg tu ada kekurangan & kelebihan.. contoh nya, tgk org2 yg miskin dan daif tp Allah kayakan diorg ngan anak2.. mcm akak plak, semua akak dah ada cuma jodoh je belum sampai.. Allah ciptakan umatnya semua berpasangan cuma yg bezanya lmbt ngan cepat jek kak.. jgn ckp mcm tu lagi ae!!! nanti zura babab!!!!



Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 20/11/2005 :  10:39:30 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kak nanie suka cakap macam ni ar... myra tak suka ar kak......................... tak baik tau... dulu myra slalu jugak cakap macam ni... klu aku tak ade ape sampai umur 26, aku tak nak pikir ape2.. kawin ke tak ker... tolak tepi. org kata nanti tua rendah diri sbb takde anak... aku bley amik anak angkat. tapi kejadian TUHAN kak... lama2 kita pikir jugak.... kenapa mesti berpandangan macam tu? kita dijadikan berpoasangan.......... TUHAN bagi cukup lengkap.... klu tak kawin pun, tak jadi masalah kan........................... dah itu bahagian kita... bersyukur lah... macam kak lilo dah ade bahagian sendiri. kita semua ade bahagian sendiri2 kak............ yang bercinta pun tak tentu lagi bahagianya berpanjangn macam masa bercinta............. lebih syok duk sendiri......... jangan cakap macam ni lagi erk kak nanie... ade la rezeki jumpa jodoh suatu ari nanti............... masanya belum sampai je lagi............ k... mmmmuahhhssss!

myra
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy