Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Info Anuar Zain
 Poll
 program santai Anuar Zain
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:12:43 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
sibuk di bulan raya untuk tambah duit poket lah katakan :)

© You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/11/2005 :  12:09:16 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
apa2 pun semoga pengorbanan AZ mendapat balasan yg setimpal :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

anuarzainfanclub
New Member



Malaysia
56 Posts

Posted - 08/11/2005 :  4:14:41 PM  Show Profile  Send anuarzainfanclub a Yahoo! Message Send anuarzainfanclub a Private Message  Reply with Quote
ehehe ye..Anuar mmg tahu pasal wesbite2 fans dia..dulu memula kite ni jadik spy dia, eheh tengok korang buat apa senyap2 (shah tau la ni ehehe) tapi dia memang tau..(kan dia cakap masa gathering buka puasa tu?) tapi memamng betul dia sibuk sangat2..jadik kalau ada apa2 pesanan (misalnya kad raya tu) dia akan sampaikan pada kak e, kak e sampaikan pada kite...(yang merupakan staff anuar zain yang hantu PC ehehehe)
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 09/11/2005 :  09:39:20 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
alamak ada spy rupernyer! tp bagus gak sbb bila ada staff AZ yg joint kat cni kami akan lebih mudah mendapat info ttg AZ almaklumlah klu nak baca paper pun selalu terlambat :(

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 12/11/2005 :  8:21:12 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
yup... mengharap paper, AZ bukan selalu masuk paper... tak macam sorang artis tu, cerita tak bagus tapi muka dia kecik besar mesti masuk paper. cerita lebih artis lain dia plak gambar terlebih besar.. haish... tq kiera sbb menjadi sebahagian dari kamik....

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 15/11/2005 :  09:20:16 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
biar AZ jarang masuk paper tp sentiasa masuk dlm ati kami :) tp rasanyer sepanjang ramadhan yg lalu kerap gak kuar gambar dan crita AZ kat paper :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy