Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Bantuan
 bantuan segera!!!!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

nanie_pie
Moderator


Malaysia
2663 Posts

Posted - 23/09/2005 :  12:36:23 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
hello smua fanz,
akak sajer nak mintak bantuan smua ahli forum yg berminat, rasanyer smua tahukan yg az akan datang ke jusco JB 25.9 ni so akak harap sgt dpt jumpa dia kat sana, mungkin shah pun bleh tolong! akak cadang nak buat 1 buku bg pihak az.com dan mintak az sign kat situ klu bleh akak nak tampal muka kita... so klu bleh, bleh tak u all smua email akak gambar u all size pasport utk akak ke nanie_pie@hotmail.com! myra nyer gambar akak dah ada :) tolong send b4 25.9 eh... tq very much 4 ur co-operation :)

Google AdSense

USA
Mountain View


aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 23/09/2005 :  04:31:07 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
bagusss!!!! fanz yang macam ni yang kita nak... bagus sangat kak.. buatlah buku tu... myra dah dapat green light dari abang nuar sendiri untuk buat macam2 program. dia cakap sendiri dengan myra semalam by phone. semalam abang nuar baru turun balik dari german.

tapi kak nani nyer idea mmg bagus.


selamat berjaya. nanti myra akan faxkan pulak proposal untuk mintak AZ iktiraf website kita jadi formal website Anuar Zain. doakan usaha myra berjaya..

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 23/09/2005 :  05:25:02 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
ok... gud luck babe!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 23/09/2005 :  06:27:39 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
tq......... :)

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 24/09/2005 :  02:11:36 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
myra pun doakan akak dpt atograf AZ esok eh!
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 24/09/2005 :  11:48:15 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
insya-Allah kalau dpt atograf shah akan paparkan di sini

You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 26/09/2005 :  02:46:13 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
otograf shah sama ngan myra punyer...

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 27/09/2005 :  04:37:24 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
korangkan kembar... tu namanyer ada jodoh kot :) alaa mcm yg shah ckp ngan akak smalam :)
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 28/09/2005 :  12:57:24 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye lah tu.. ape lah yang korang sembangkan.. mengutuk myra tak sesudah...!
korang klu dah jumpa se JB, mmg banyak cerita kan.. ape lagi klu nak MENceritakan MYRA..!
siap korang klun turun KL.. kak nanie bila nak trun kl? blh pegi umah pak zain...

myra
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy