Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Luahan Webmaster
 V.4 Anuar Zain Website
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 30/11/2005 :  10:30:58 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
hi shah lama x dengar cerita!! kemana menghilangnyer diri shah, myra ngan lilo erk??? apa2 pun akak nak bg tau shah terima kasih kerana melahirkan warna baru dlm AZ.com cuma akak x paham napa muka AZ yg kat atas ni npk sedih sgt??? ade ker sebab terlalu letih atau tension x dpt bonus... apa kata klu tukar kpd muka yg lebih ceria sepaling tidak sebagai semangat utk smua forumer :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 30/11/2005 :  7:17:50 PM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
sebenarnya shah pun kurang idea masa kini... apapun shah akan usahakan secepat yg mungkin :)

© You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 01/12/2005 :  2:35:33 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
ye lah akak pun dah lama x baca berita ttg AZ kat magazine atau news paper.....

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

cik mala
Average Member



517 Posts

Posted - 02/12/2005 :  10:54:28 AM  Show Profile Send cik mala a Private Message  Reply with Quote
a'ahhh laa...mcm budak sekolah pon ada...baju kale putih..hehehe
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 02/12/2005 :  2:11:12 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
:) tp cik mala AZ mmg suka pakai warna putih! kekadang 1 suit smua putih :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/12/2005 :  10:23:40 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ape pun satu perubahan yang baik. cuma mungkin warna ni agak terang. kombinasi yang agak baik dan klu boleh, bagi dia kelam sket supaya tak sakit mata dan nampak redup...... tenang jiwa kami berada di sini..... gambar kat atas tu ok cuma bak kata kak nanie, bagi yang lebih ceria lagi....... cuba carik dari koleksi2 lain yang nampak AZ tersenyum sisi atau sepaling tidak tergelak besar... itu lagi bagus!

kak nanie, myra tak ke mana cuma bz sket....

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 03/12/2005 :  12:18:26 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
bz buat apa erk???? preparation kawin ker???

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/12/2005 :  5:07:39 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hehehe.............. bz keje arrr kak...........

myra
Go to Top of Page

cik mala
Average Member



517 Posts

Posted - 05/12/2005 :  10:40:30 AM  Show Profile Send cik mala a Private Message  Reply with Quote
mmg perasan AZ byk baju putih....tp yg kat atas tu mmg nampak baik sesangat...:)
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 05/12/2005 :  12:03:16 PM  Show Profile  Reply with Quote
:)

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 05/12/2005 :  2:38:37 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
semalam tgk muka AZ kat melodi mcm x brapa hepi ajer :(

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 05/12/2005 :  6:30:52 PM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
masa tu az kat mana kak nanie, sbb shah x tgk pun melodi semalam...

© You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

cik mala
Average Member



517 Posts

Posted - 06/12/2005 :  08:48:22 AM  Show Profile Send cik mala a Private Message  Reply with Quote
cantik lak dia letak scarf kat leher dia..mcm org zaman dolu2...:)
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:07:12 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
akak x sure dia kat mana tp rasanyer tpt tu sama ngan tpt ct menjawab soalan press may b open house kot :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

cik mala
Average Member



517 Posts

Posted - 06/12/2005 :  10:02:09 AM  Show Profile Send cik mala a Private Message  Reply with Quote
dup dap dup dap...berdebar2 rasanya...:D
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy