Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Rangkaian Website
 Mawi World
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 20/09/2005 :  11:32:33 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
sekadar mengikuti perkembangannya saja....

© You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 21/09/2005 :  07:55:23 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye lah,... hope mawi tak kembang.. nanti jadik mawas plak.. ehehehe

myra
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 06/11/2005 :  12:02:06 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
Lilo pun setuju ngan kak nanie. Lilo pun ikut perkembangan si Mawi tu. hehehe.. bukak topic sepi oklah ek... nak wat topic baru tak de idea.
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/11/2005 :  11:55:57 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
klu lilo nak tau masa raya ke3 ari tu MAWI ada buat open house wlu bertempat dipadang Kulai namun sbb raye ttp di panggil open house :) di punyer jammed nauzubillah dr segala arah jln ke kulai (JB) smua sangkut! ada jiran akak seawal jam 6 pg dah bertolak padahal jarak umah akak ngan MAWI dlm setengah jam perjalanan ajer tp tkut x sempat selepas subuh dia org g! mcm akak plak x terpk plak utk joint!

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 08/11/2005 :  1:09:07 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
dah baca paper online. sume citer pasal mawi nye konsert. last week sibuk citer mawi punya 'kampung terbuka'...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/11/2005 :  3:26:31 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
ni yg dikatakan taufan tsumawi:) doakan yg terbaik utk anak bangsa kiter :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

zura_niena
Senior Member



Malaysia
1825 Posts

Posted - 14/11/2005 :  4:18:55 PM  Show Profile  Reply with Quote
ya betul!!!

Roses are RED, Violets are BLUE, If you know me WELL, I`II always stay TRUE!!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 14/11/2005 :  9:32:06 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
.............. baik......................

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 17/11/2005 :  3:41:47 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
macam x iklas ajer bunyinyer!!!!!

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 17/11/2005 :  8:44:00 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
Baca paper hari ni... Mawi world kena sabotaj ngan org kuat FC dia d launching first album... apa la nak aniaya org... ni la mentaliti org kita, PHD kat org lain... tak nak tgk anak bangsa kita berjaya. Sian Mawi. tapi Mawi cool je... Lilo dah tgk PC pasal ni kat malaysiaview.tv

Edited by - lilo on 17/11/2005 8:44:40 PM
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 17/11/2005 :  9:04:24 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kita tak tau citer sebenar kak lilo.........

myra
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 17/11/2005 :  9:55:14 PM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
Lilo pemerhati dr dulu... mmg byk menguris hati baca blog2 yg dulunya angkat mawi mcm nak rak, skrg jadi duri dlm daging... apa nak buat, tu dunia ciptaan manusia utk soerang manusia lain bernama Asmawi bin Ani...
Go to Top of Page

cik mala
Average Member



517 Posts

Posted - 18/11/2005 :  07:46:57 AM  Show Profile Send cik mala a Private Message  Reply with Quote
cik mala heran kenapa laa juandanza, klubkid n burn tu nak kecik ati sangat ngan mawi sbb mawi tak nak dengar nasihat derang...dulu julang mcm nak rak...skrang ni bile mawi tak dengar cakap derang, kecik ati n kutuk mcm nak rak...pastu bubarkan FC siap buat PC...perlukah??? ditubuhkan pon takde sape suruh...dilantik pon takde sape suruh..so paham2 sendiri laaa...

cik mala rasa FC² ni menyusahkan jerk...kalau minat beli album..tak minat, dok diam2...tak yah nak canang sini sana...
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 18/11/2005 :  07:56:45 AM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
tu lah manusia cik mala. nak suruh si mawi ikut acuan dia org. padahal dia org hanya fc je yg patut sokong kerjaya artis... bukannya nak lebih tokey dr maestro talent yg uruskan mawi...

yg sedihnya wat PC time mawi lancarkan album baru. budak botak tu baru nak mula langkah. terfikir lak Lilo masa nak tubuh FC n melantik diri sendiri jadi penasihat n president tu tak pulak wat PC...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 18/11/2005 :  09:52:23 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
a'kum... tumpang tanyer PC tu apa erk?? akak ada dgr gak ada crita yg menyatakan mawi kena sabotaj... biasalah dlm setiap perjalanan artis pasti ada suka dan dukanyer, ada peminat dan juga ada pengkhianat... tp alangkah sedihnyer sbb biasanyer pengkhianat tu lahir dari teman2 rapatnyer sendiri :( semoga ada rahmat d sebaliknyer!

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy