Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Info Anuar Zain
 Poll
 ... Bersama Anuar Zain...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

aramyra
Moderator


Malaysia
3032 Posts

Posted - 04/08/2005 :  06:54:55 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Nampak jer title tu sure kelam kabut.... mata tu dah carik lah tu mana tarikh tempat dan masa untuk bersama anuar...... hish u all ni fanz..... gelojoh......... hehehehehehe....

tapi takper.. harap2 gelojoh2 u all ni menjadik.... mmg ade perancangan nak buat aktiviti bersama anuar zain... ha..... jangan tak tau... tapi nak mintak tolong sket dari u all... kalaulah AZ.COM nak anjur satu program bersama anuar zain, kalau kat hotel mahal, klu kat restoren ekslusif pun, mahal jugak....

apa rate budget yang u all boleh terima sebagai kos penyertaan? senang cerita yuran penyertaan aktiviti la....

berapa???

myra

Choices:

RM100 untuk sehari bersama anuar
RM50+<RM100 untuk sepetang bersama anuar
<RM50 untuk sepetang bersama anuar
>RM60<RM150 untuk sehari bersama anuar
tak kisahlah berapa...
tak minat nak join....

Google AdSense

USA
Mountain View


nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 05/08/2005 :  02:32:58 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
aik ada gak rupernyer fanz az yg x berminat utk menyertai programme sehari bersama AZ.... hrp2 cadangan bersama AZ akan termakbul!
Go to Top of Page

qcqueen_b
Starting Member



39 Posts

Posted - 05/08/2005 :  10:12:25 AM  Show Profile Send qcqueen_b a Private Message  Reply with Quote
amboi myra..nanie..jangan lupa queen ya... tapi jangan le buek kat johor ka mana ka..buat la kat KL...


...my ED d g8...
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 05/08/2005 :  10:20:58 PM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
Ala... dah banyak sangatlah aktiviti AZ kat KL... tolonglah bawakkan aktiviti bersama AZ kat JB... kesian lah kat kami plak...fair n squarelah.... boleh kan....please...kak nanie mesti sokong punya kan... nanti kita bleh g sama2...
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 08/08/2005 :  12:17:07 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmmm.......... JB?? alamak... nak arrange tu yang payah... kesh kesh... kami tak tau pasal JB... nak survey tempat bukan senang klu jejauh.......... nantilah... kita pertimbangkan yer....

pasal nuar mmg myra tau kak nanie sure sokong punyer..... fair n square... ok OVAL lah... hehehehe... sabar yer.. tunggu maklumat.

myra
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 08/08/2005 :  12:19:14 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nanie_pie

aik ada gak rupernyer fanz az yg x berminat utk menyertai programme sehari bersama AZ.... hrp2 cadangan bersama AZ akan termakbul!



myra baru terperasan ade fanz yang tak minat nak join... heheheheh..... takper.. kita mintak pandangan jer.....

myra
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 10/08/2005 :  02:40:35 AM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
Minat..minat!!! eyta adalah orang jb paling awal yang akan join apa jugak event yang dibuat AZ kat JB!!!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 10/08/2005 :  9:09:22 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
klu kat tempat lain amacam kak?

myra
Go to Top of Page

ct_hadzrah
Starting Member



Malaysia
1 Posts

Posted - 16/08/2005 :  03:20:49 AM  Show Profile Send ct_hadzrah a Private Message  Reply with Quote
Ct sokong sgt2 aktiviti dgn Anuar ni..coz bkn senang kita nak spent time dgn abd Nuar kita ni..Pd peminat yg dpt gi Gold Coast merasa la jugak kan! Kita pun mestila nak ckp face to face dgn penyanyi yg berjiwa besar ni.N tak kisah la dmana jua akitiviti bsama Anuar ni diadakan..Ct mesti datang!!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 16/08/2005 :  11:45:53 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ok terima kasih CT atas sokongan ct... insyaallah... myra akan usahakan sampai berjaya... tunggu jer lah perkhabaran dari kami k....

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 17/08/2005 :  10:37:56 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
eyta dr invitation yg akak dpt 20.08.05 ni AZ akan memeriahkan karnival bulan merdeka kat kompleks nusa mutiara bermula 8am - 11pm tp tak sure lah AZ akan ada kul brapa... nanti klu eyta g ambik gambar az byk2 eh pastu mms ke akak, bagitau AZ yg akak minat giler kat dia!... akak sedih sgt sbb pd ari tu akak x de kat JB!
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 17/08/2005 :  10:53:54 PM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
He..he..me akan pastikan dan berusaha utk attend event tuh. Nanti me amikkan gambar k. Nak kenal arnita yang mana satu, yang berada kat depan stage, itulah orangnya...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 17/08/2005 :  11:18:47 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
depan stage x real dik, atas stage lah baru power! dan klu nak kenal akak... akak salah seorang yg ada di hatinyer muaaaah!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 18/08/2005 :  04:44:49 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye lah tu.............

myra
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy