Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Info Anuar Zain
 Poll
 transformasi rambut anuar
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

aramyra
Moderator


Malaysia
3032 Posts

Posted - 02/08/2005 :  04:39:09 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
ha.......... sekarang ni dengar kata anuar dah potong sket lagi rambut dia.. betul ker?? tak tau lah...

tapi apa yang myra nak tau kat sini apa penerimaan u all fanz tentang transformasi rambut anuar dari dulu sampai sekarang... dulu dia berimej rambut pendek macam budak sekolah. ramai kat cute. lepas tu rambut panjang, ramai jugak awek2 yang pengsan tengok imej dia.. lepas dari tu plak, dia potong rambut ala2 ape ye... pesen2 mengancamlah gitu... tutup mata sebelah... nampak manis, cute, comel kan...

apa plak kata u all kalau anuar nak ubah imej rambut kerinting halus... apa rupa agaknya...??? berilah komen. u all suka nak tengok atau tak suka?? jawab.................

myra

Choices:

tak suka
boleh gak cuba tengok
benci
ape2 pun boleh

Google AdSense

USA
Mountain View


cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 02/08/2005 :  9:37:00 PM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
apa-apa pun style rambut abg nuar, dia tetap cute. tatapilah rambut terbaru abg nuar. >>>

Jangan lupa klik >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 02/08/2005 :  9:40:36 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye lah kan.......... ni saje nak bagi jeles myra lah nih? ni semalam nyer pic yer? amacam? dapat sembang ngan AZ? ape cerita baru dia? awak slalu dapat jupe dia jadi lah reporter sekejap... boleh dapat bahan berita...

myra
Go to Top of Page

cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 03/08/2005 :  12:49:13 AM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
erm...sembang kejap je. dia bz ngan rehearsel dia. dia duduk dekat tangga tepi kitaorang. pastu salam ngan say hai kat dia. and then..borak-borak biase je. kita mintak dia sign kat VCD karaoke yang baru tu. dia bukak. pastu dia belek-belek album tu. dia cakap "abg pun belum dapat lagi, cd ni". kitaorang pun mcm terkejut dgr dia ckp cam tu.

Jangan lupa klik >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/08/2005 :  12:53:29 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye lah... cd tu tntu synchro yang kuarkan... company tu ade hak... jadi tak mustahil klu az tak tau lagi..... company nak survive kena lah jual produk yang boleh buat duit... tapi yang kesian kat AZ jugak... entahlah....... tak tau mana silap.... sabarlah abg nuar erk....... nakper tak bagi jer cd tu kat dia? as gift... sure dia ingat sampai mati.... klu myra sanggup myra bagi dia... walau myra tau dia boleh beli satu kedai cd tu... :)

myra
Go to Top of Page

flowerbee
Starting Member



22 Posts

Posted - 03/08/2005 :  08:44:06 AM  Show Profile Send flowerbee a Private Message  Reply with Quote
saya nie dah risau sebab semakin lama semakin pendek rambut Anuar...hehehe..honestly dulu-dulu cuma minat suara & lagu but the moment i saw him with his long hair terus jatuh hati.....
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/08/2005 :  10:49:02 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
sebenarnyer anuar pun naik risau gak ngan rambut panjang... panas... kita ni nampak suka.. tapi yang menyandang rambut kulu kilir tu yang rimas... nasib baik public figure... klu tak mau jer dia tocang2 rambut dia... tak pun siputkan ajer... heheheheh

myra
Go to Top of Page

flowerbee
Starting Member



22 Posts

Posted - 04/08/2005 :  11:25:48 AM  Show Profile Send flowerbee a Private Message  Reply with Quote

i guess im gonna miss his long hair very much..

kerana rambut i jatuh hati kat Anuar so now at least i can take back my heart yg dulu pernah jatuh..hahaha...
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 04/08/2005 :  9:57:36 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
bahaya tullll.............. hati yang dah jatuh takleh carik lagi beb... mana datang?? ntah2 dah kena kebas dek hospistal...... :)

myra
Go to Top of Page

cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 04/08/2005 :  11:08:28 PM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aramyra

ye lah... cd tu tntu synchro yang kuarkan... company tu ade hak... jadi tak mustahil klu az tak tau lagi..... company nak survive kena lah jual produk yang boleh buat duit... tapi yang kesian kat AZ jugak... entahlah....... tak tau mana silap.... sabarlah abg nuar erk....... nakper tak bagi jer cd tu kat dia? as gift... sure dia ingat sampai mati.... klu myra sanggup myra bagi dia... walau myra tau dia boleh beli satu kedai cd tu... :)

myra



x taulah sama ada sbb synchro yg x bagi ke, terlupa nak bagi ke, waallahualam...nak bagi cd kat abg nuar??? uwaaaa....nak beli CD tu pun, berkira-kira duit ni. dua bulan CD tu dah keluar, baru bulan ni, berkesempatan. x sanggup wooo....nanti esok lusa, abg nuar dapatlah CD tu. hhehehe...

Jangan lupa klik >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 05/08/2005 :  02:29:05 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
flowerbee kita punya pandangan yg sama! sbb kita pun jatuh cinta dengan rambut panjang dia yg beralun tu! tgk x masa top host final ari tu, sian AZ nampak mcm bebudak sangat! dengan rambut pendek pastu pakai cermin mata :(
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 05/08/2005 :  10:23:47 PM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
Betul tu kak nanie... rasa mcm pelik betullah out fit AZ malam tu...
Go to Top of Page

flowerbee
Starting Member



22 Posts

Posted - 06/08/2005 :  11:07:17 AM  Show Profile Send flowerbee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nanie_pie

flowerbee kita punya pandangan yg sama! sbb kita pun jatuh cinta dengan rambut panjang dia yg beralun tu! tgk x masa top host final ari tu, sian AZ nampak mcm bebudak sangat! dengan rambut pendek pastu pakai cermin mata :(



hi nanie..i tak tgk masa masa msia top host tu but my fren ader citer..bila dia ckp rambut anuar dah pendek sgt saya trus ckp alahhhh naper dia potong rambut lagi..hehehe..i know it sounds mcm overkan "obsessed" ngan rambut org tu...tapi ntahlah tak bleh nak control...hehehe...




Go to Top of Page

cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 07/08/2005 :  03:20:54 AM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
erm...maybe abg nuar dah kena sound ngan pak zain kot, suh potong rambut. hehehehheh....sukati je kita ni. gurau je ar. maybe abg nuar nak kan imej yang sentiasa berubah-ubah. dia tak nak peminat mudah jemu dengan satu imej je. bagi kita, rambut panjang ke pendek ke, AZ tetap dihatiku. :)

Jangan lupa klik >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 07/08/2005 :  9:52:08 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ala ua ll nie....... abang nuar bukan potong rambut kat kedai mamak kat sini... kena pegi seberang nun... jadi takkan setakat nak potong seinci jer.. alang2 buang duit kan... jap lagi panjang sket dah jadi macam usual nyer........ rileks arrr.......... dia dah panas tu... ingat rambut panjang tak panas ker... amu berkuap batang tengkuk... hehehehe.. sian AZ...

myra
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 10/08/2005 :  02:44:50 AM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
Erm... hopefully AZ tak akan potong rambut lagi..mmg susah nak puaskan hati semua orang...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy