Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Info Anuar Zain
 Poll
 GADIS IDAMAN ANUAR
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 20/06/2005 :  12:05:17 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
eleh silap2 7-7 tu myra yg vote tp takut shah tau...:) tapi kalau akak mmg x sanggup utk jd isteri AZ kot... sbb makan ati wooo bila baca gossip atau soseh2 kat luar! pastu confirm tak lena tido tiap kali AZ buat show atau g outsation... jelouseeee!
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 20/06/2005 :  02:46:42 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mana bleh kak..?? satu nama satu vote ler..... kesh! jeless erk... next week myra appoinment ngaN AZ jeless tak??

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 22/06/2005 :  03:03:16 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
jeles mmg tidak lah sbb akak tau myra kan setia ngan shah!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 22/06/2005 :  03:10:01 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hehehe...... tau2 jer............ mana tau hati myra nih??? pakai teropong aper???

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 22/06/2005 :  03:48:55 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
tu lah org kata.... warga JB mmg power! sekilas ikan di air dah tau jantan betina nyer! cuma sajer jer x nak tunjuk!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 22/06/2005 :  04:04:15 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
suka hati lah.......... org JB jer lah power??? erk????? org KL tak power erk.....??????

myra
Go to Top of Page

flowerbee
Starting Member



22 Posts

Posted - 23/06/2005 :  08:36:38 AM  Show Profile Send flowerbee a Private Message  Reply with Quote
Petikan daripada Bintang Popular Berita Harian..

"Ning ni memang tak ada boyfriend. Tapi, kalau Ning bawa seseorang yang baik sebagai calon suaminya, saya akan nikahkan mereka. Tapi, kalau boleh, biarlah calon suami Ning itu seeloknya ada tiga kriteria ini iaitu pegangan agama Islamnya kuat, mempunyai pekerjaan yang stabil dan yang terakhir, baru saya lihat rupa paras, kata Pak Sheikh yang turut menyangkal Ning dan Anuar Zain pernah bercinta. [b]Saya selalu juga jumpa ayah Anuar, Pak Zain di masjid. Saya tinggal Seksyen 18, Pak Zain pula di Seksyen 19. Jadi saya tahulah, Ning dan Anuar ni tak ada apa-apa,[/b] kata Pak Sheikh yang begitu sporting"
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 24/06/2005 :  03:14:02 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
mmmm nasib baik dia kata x de apa2 tp mmg pernah kita lihat hubungan ning ngan az pernah intim satu masa dulu, sama gak mcm az ngan dayang... tp klu ikut apa yg az katakan wanita idaman dia merupakan seorang gadis yg lemah lembut dan bersopan santun... yg bila ketawa cpat tutup mulut... bukan yg ketawa hilang terus anak mata! tp apa2 pun AZ lebih tau apa yg dicari dlm hidupnyer...
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 24/06/2005 :  03:35:50 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
yeah kak nanie.... semlaam bacaria ada citer PAK ZAIN cakap pasal jodoh AZ ngan CT... apa pak zain kata???

" Siapalah Anuar untuk SITI...? Siti dah ada standardnya sendiri.. Tak mungkin dia memilih Anuar...."

kesh kesh..


myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 24/06/2005 :  10:48:59 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
ye lah akak ada baca gak... tak tau lah klu dia pernah usha ct untuk az! dulu fazley pun ckp ayat yg lbh kurang serupa kan? ada yg pernah makan ati ker? tak per lah kita tgk ajer sapa jodoh mereka ... moga mereka bahagia dgn pilihan masing2!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 25/06/2005 :  02:38:53 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
yup... ape pun moga bahagia....

myra
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 25/06/2005 :  04:10:52 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
memang bahagia daripada pilih myra atau kak nanie .... :-)

You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 25/06/2005 :  04:16:18 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
sampai hati awak shah....................... :( myra tau siapalah myra........ org tak suka... dah la celupar sampai kena sound, hodoh plak tuh...:(

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 27/06/2005 :  01:12:48 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
shah x bleh ckp camtu tau, mana tau mmg akak gadis yg di impikan selama ini! kita jgn tolak ketentuan takdir anugerah tuhan tau.. biarpun ibarat beuty n the beast klu dah jodoh mereka ttp bahagia... jgn ingat kecantikan dan kekayaan tu aset terbesar kebahagiian tau.. tgk ajer brapa ramai personaliti yg cantik menjanda, brapa ramai dato' yg kaya kembali solo.... pokok pangkal hati dan keikhlasan beb
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 27/06/2005 :  04:34:08 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
panjangnyer nasihat kak nanie erk. shah plz say thanx to kak nanie...... :-) ye lah shah... beauty and the beast pun bahagia tau bersama walaupun si beauty hidup ngan haiwan yang menakutkan.. tetapi kerana hatinya yang tulus ikhlas dan cantik, dia akur dengan ketentuan yang dipilih dan disediakan untuknya.......... beast mmg buruk, tapi beauty ttp ingin merasai kehangatan ciuman beast.......... akhirnya keikhlasan beast terbukti dan terpaut lah rasa cinta d hati beauty.......... :-)

myra
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy