Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sudut Khas
 Wallpaper HP
 wallpaper hp
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author  Topic 
Page: of 2

shahrul
Administrator


Malaysia
10147 Posts

Posted - 08/06/2005 :  09:19:43 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
- kesemua wallpaper ini bersaiz 128x128 px



Aku & Anuar

Google AdSense

USA
Mountain View


nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/06/2005 :  11:03:17 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
makasih shah!!!
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 09/06/2005 :  07:32:33 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
sama-sama kak nanie :)

Aku & Anuar
Go to Top of Page

qcqueen_b
Starting Member



39 Posts

Posted - 29/06/2005 :  12:59:28 AM  Show Profile Send qcqueen_b a Private Message  Reply with Quote
shah, camner nak dload kat samsung x430 pix az ni. pls....
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 30/06/2005 :  01:01:43 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
samsung x430 ???? x ramai yg pakai.. tapi dia ada infrared atau bluetooth x? klu ada transfer pki laptop senang :)
Go to Top of Page

qcqueen_b
Starting Member



39 Posts

Posted - 30/06/2005 :  03:53:06 AM  Show Profile Send qcqueen_b a Private Message  Reply with Quote
nanie, rasenya kan tak perasaan plak ade infrared ke bluetooth. camner nak tau hehehehehe bukan klu ade gprs je dah leh on ke..?
(^_^)

...my ED d g8...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 01/07/2005 :  12:06:29 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
x jugak sbb klu ada GPRS tp x register MMS sama ajer jln crita dia! akak dah check x430 mmg x de infra red, bluetooth dan data cable tp queen bleh register MMS dan cuma bleh receive pic thru MMS! mintaklah jasa baik kekawan utk send :) tak bleh dirrect ikut web site! tp make sure x430 tu original set baru bleh register MMS!
Go to Top of Page

qcqueen_b
Starting Member



39 Posts

Posted - 01/07/2005 :  12:13:15 AM  Show Profile Send qcqueen_b a Private Message  Reply with Quote
nanie, queen dh tukar ph. nokia 3100..so leh ker. gprs mms dah aktive kan. cuma kureng arif ttg nak dload2 nie. kena masuk class download kot..ade sifu free dak?

...my ED d g8...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 01/07/2005 :  11:22:33 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
mestilah ada g lah register ngan myra n shah kinder garden! he he he he 3100 klu x silap dia ada infra red kan? yg hitam kat tp phone! klu queen ada laptop cuba transfer guna infra red x pun kena buat guna GPRS... GPRS ni akak x expert lah cuba try test rujuk kat shah / myra!...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 01/07/2005 :  11:24:58 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
3100 still guna no. lama ker yg 017 tu? klu guna nnti akak try mms 1 pic AZ!
Go to Top of Page

qcqueen_b
Starting Member



39 Posts

Posted - 02/07/2005 :  08:37:24 AM  Show Profile Send qcqueen_b a Private Message  Reply with Quote
aritu shah ade bg You must be logged in to see this link. tpi try masuk tak leh. ade /force tu ntah ape prog. queen nie bnyk lagi yg nk kena study. queen leh dloads pix n ringtones fr maxis centre, ok le. tpi kat situ tak de pix AZ lah. myra, queen still use that no 0173316924. myra kanbaik hati kan leh le mms pix AZ yek. 3100 ade infra red ke? tak nampak pun benda hitam kat tp ph tu. lubang ade lah hehehehehe kat umah queen mmg guna lactop cuma tak tahu bab2 camni. ayo sifu tolong sama ana lah....

...my ED d g8...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 04/07/2005 :  12:11:01 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
laptop tu ada infra red gak kan? try g kat function hp.. connectivity kat situ mesti ada show nyer tak pun try tanya kat hp shop sbb se'tau' akak 3100 mmg ada infrared! ari tu akak try send 1 mms tapi failed x tau napa!
Go to Top of Page

qcqueen_b
Starting Member



39 Posts

Posted - 04/07/2005 :  07:57:31 AM  Show Profile Send qcqueen_b a Private Message  Reply with Quote
nanie. queen dh check. 3100 tak de infrared lah. tak pe lah nanie. tq sbb sudi snd mms tapi dh tak leh nk buek camno kan. sikit ari lagi queen belajor le camne nak dload. demi AZ kan ku cuba juga ..ishk ..ishk.. sedis benor nye.

...my ED d g8...
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/07/2005 :  02:19:39 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
semoga berjaya queen! a ah akak dah check mmg x de infra red sorry ok!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/08/2005 :  01:02:45 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
saper2 yang nak submit wallpaper kat sini? pls lah... teringin gak nak tengok koleksi u all...

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 08/09/2005 :  08:05:05 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nanie_pie

3100 still guna no. lama ker yg 017 tu? klu guna nnti akak try mms 1 pic AZ!



kak nanie,iha nak gak

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page
Page: of 2  Topic   
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 1.48 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy