Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Bantuan
 Mari Beramal....
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

aramyra
Moderator


Malaysia
3032 Posts

Posted - 01/06/2005 :  08:08:31 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
Hello fanz.....

myra tringin nak suarakan di sini...

jom.. semua fanz anuar zain yang bersama melayari AZ.COM buka minda, murahkan hati bersama menderma ke dalam Tabung BersamaMu TV3....
di samping kita bersuka-suka di sini, berkumpul dan berhibur.. apa salah menghulur bantuan kepada mereka yang kurang bernasib baik...

boleh kan...?

hanya RM2 per sms, anda mungkin membantu 1 juta orang yang memerlukan... nilainya sedikit nak dibandingkan kemuliaan yang bakal u all terima dari tangan TUHAN... insyaALLAH......

just sms Tabung2 untuk RM2 dan send ke 33533. atau Tabung5. Tabung10.
Atau meh lah kita tonton kisah masyarakat baru BersamaMU..di TV3 setiap isnin 9.00 mlm...inilah masanya anda semua memanfaatkan kehidupan u all dengan amal.....

beramal lah sebelum terlewat.......


"Sifat untuk membuat kebaikan adalah sifat semula jadi yang ada di dalam hati setiap manusia. Hanya hati yang diselubungi zulmat hitam sahaja yang tidak mahu membuat kebaikan,"

Petikan Dari: Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah


myra

Edited by - aramyra on 04/06/2005 07:59:09 AM

Google AdSense

USA
Mountain View


iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:27:35 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
insyallah lepas iha top up iha derma!!!memang tersentuh hati bila tgk rancangan tuh!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 02/06/2005 :  04:18:22 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmg dik... harap2 kita leh lah sama2 buat amal cara mudah tu.. tak payah salam imam.. just sms jer.. paling menyayat hati bila dapat tahu yang perempuan cacat tu ada anak luar nikah. tanpa diduga.. ini semua kerana manusia bangsat yang terlaknat!! celakalah manusia2 sebegini!!

sebab tu tak mustahil, org gila kat tepi jalan pun boleh pregnant! angkara siapa kalau bukan yang bernama MANUSIA bangsattt!!!!

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 02/06/2005 :  07:17:42 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
betul!!!diorg mengikut nafsu setan diaorg jer!!!!tak pk kesan dia!!!huhh..apalah manusia yang tergolong dah kumpulan pengkhianat ni!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/06/2005 :  02:48:49 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ini bukan pengkhianat bangsa, tapi pengkhianat TUHAN!!! PETUALANG dunia yang tak tahu di mana mereka berpijak!! malu lah sikit!! awak tu pijak bumi TUHAN...! bukan dunia sendiri!! dasar manusia keparat!! karat!!

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 04/06/2005 :  01:42:29 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
tak per dia org mesti mendapat balasan yg setimpal satu hari nanti... dan kita yg berada dlm keadaan selesa ni beringatlah pd mereka yg memerlukan.. nasib baik ada system sms jd senang nak menderma.. :)
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 04/06/2005 :  02:30:33 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
tu lah pasal... myra skrg mesti spent top up untuk program baru tuh... kesian kat dorang.. tak banyak pun sket jadiklah...

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 06/06/2005 :  02:36:42 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
ha'ah..alhamdulillah!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 06/06/2005 :  03:02:20 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
dah ada jalan senang dik nak derma.. so... buatlah sket2...

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/06/2005 :  04:49:32 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
tak kisah lah byk atau sikit.. yg penting kita ikhlas untuk membantu :)
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 06/06/2005 :  04:58:07 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ikhlas mmg jadik Classss....

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 07/06/2005 :  02:53:04 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
akak dah try beberapa kali tau sms tapi yg heran nyer spi skang celcom tak potong pun credit akak!!! musykil gak :(
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 07/06/2005 :  03:17:05 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kredit banyak sangat kot... myra buat dia potong......

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/06/2005 :  04:06:29 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
ok semalam akak check dia baru potong sekali!
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 09/06/2005 :  11:12:30 PM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
kak nanie, kalau terlebih credit, buatlah air time share ngan me. apalah salahnye tolong menolong sesama AZ fans...professional & berdedikasi
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 10/06/2005 :  04:08:33 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
memang tak salah, memang lah boleh... boleh belah!!! mintak maaf zahir dan batin yerk!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy