Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Milik Ku
 Koleksi Shahrul
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 29/10/2005 :  11:07:52 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmmmmmmmmmmmm... ye ker? dia tak pernah bgtau ape2 pun pada myra.. tapi myra sedar apa yang kak nanie nak kabo kat myra.... tak tau la kak.. dalam soal pemberian dan memberi serta menerima ni, semuanya perlu fokus, perlu pertimbangan... tak dinafikan, shah mmg baik ngan myra.. bukan baik jer, tapi jasanya, apa yang pernah dia berikan pada myra mmg bernilai tinggi...

ooppps! semua fans, jangan angkat2 kening ye myra cakap macam ni... webmaster kita ni mmg best orangnyer...........

myra
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 30/10/2005 :  11:04:37 AM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
Lilo mmg terangkat kening ni??? gossip ker betul ni??? apa aku mimpi ker tak ni? ku cubit pehaku, rasa sakit lak. oh aku tak mimpi rupanya... ada apa2 yg aku tak tau ker pasal Myra n Shah ni? ah.... aku mmg tak tau. aku br je kenal tiga hari. itupun thru forum ni... aku teruja nak tau penjelasan kawan2 baru ku ini... arhhh... sure tak lelap tido aku malam ni. terkenang2 apa yg dak Myra post kat atas ni... arrhhh... aku nak penjelasan... tolong lah aku!!!! ( APA KO MEREPEK SORANG2 NI LILO!!!)
Go to Top of Page

lilo
Junior Member



USA
316 Posts

Posted - 30/10/2005 :  11:09:25 AM  Show Profile  Visit lilo's Homepage  Reply with Quote
....sambungan....

LILO: aku dah sasau agaknya...

suara ati: ko tak sasau la Lilo. Ko konfius!

LILO: aku tak konfius... tetiba aku rasa aku menyibuk lak hal org...

akan bersambung nanti...

HEHEHE... TGH BOSAN GILER NI... TAK DE KEJE... SORI JGN MARAH EK MYRA N SHAH..
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 31/10/2005 :  11:04:01 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
heheheheheeheh............ kak lilo mmg kelakau la.... ape benda nyer kak... tak ade ape lah... ala... citer budak2 yang baru nak membesar macam myra nih... sajer lah... gosip2 tu normal la.. ARTIS!!................... hehehehehe...

takde ape yang nak mimpi2 ttg kamik ni.... takde ape jugak yang nak sampai korang nak angkat kening ziana zain... keputusannya... TIADA APE...................... :)

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 31/10/2005 :  11:23:33 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
jujur ker myra buat keputusan ni?? kata org terlajak keta bleh reverse, tp terlajak kata sendiri mau ingat lah :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 31/10/2005 :  11:28:28 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kak nanie.............. ssh nak kata tuh.. tak terjawab myra.. u know the best word kan.... tapi macam myra katakan.... ssh la nak terus cakap Zooommm! kita kena man man ler.... pasal jujur ke idak... kadang2 kita takleh jujur sangat.......... nanti malu... heheh entahlah... pasal benda ni close case... no comment!!

nanti shah dengau, lain plak dia pk...... sori la semua erk... gosip2 ni... gosip jer.... :)

kak nanie, kadang2 jugak ade keta yang mmg takleh reverse... macamana tuh? gear tak cukup[! huahahaha

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 31/10/2005 :  11:40:20 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
setakat ni kereta akak masih bleh reverse lg, so alhamdillah lah !

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 31/10/2005 :  11:45:11 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hehehe....... nasib baik .....

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 31/10/2005 :  12:40:25 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
:)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 09/01/2006 :  8:53:41 PM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote


gambar terbaru

© www.AnuarZain.com.my
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 10/01/2006 :  6:24:37 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmmmmmmmmmmmmm... shah suh senyap tuh............. senyap! senyap! nanti shah rotan!

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 16/01/2006 :  3:43:30 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
woit tu mcm nak warning ajer!!!! takutnyerrrrrrrr

Rindu Belaian - lelaki ini :)
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 16/01/2006 :  8:39:40 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
huhuhuhuhuhuhuhu/..................................

myra
Go to Top of Page

Carjunk25
Starting Member



Sudan
6 Posts

Posted - 22/12/2006 :  01:15:56 AM  Show Profile  Reply with Quote
Brader,

Tak kan tak de New info pasal Anuar Zain!!!!

Move la Bro...!

Carjunk25
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 23/09/2007 :  12:47:48 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
ada sape kata x ada?

jenguk² lah az.com laman utama ye...

© www.AnuarZain.com.my
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy