Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Milik Ku
 Koleksi Shahrul
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 25/10/2005 :  09:47:25 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
mulut x de insurance susah tau myra, sbb sekali kena bedal x tau nak claim ngan sapa :(

a ah shah klu mmg keyboard rosak, bg tau lah akak eh!

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 25/10/2005 :  12:45:06 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hehehehehe.... shah mengamuk malam nanti baca reply nih... hehehe... insurance mulut kat sini mmg takde kak... klu nak gi oversea la... itu pun klu akak kaya nak beli sbb mahal..

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 25/10/2005 :  12:52:29 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
x per klu shah marah, raya nnti kite g lah umah dia mintak maaf, mintak mkn ngan mintak duit raye sekali :) bleh shah?? kali ni klu g insyallah akak akan sesat lg ...

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 25/10/2005 :  12:55:34 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye ker... akak nak gi umah shah erk... ala.... jelesss..... nanti kem salam erk......... kem salam jer.. jangan salam.. hehehehehe

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 25/10/2005 :  2:38:34 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
woooops ko dah naik pangkat lg....

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 25/10/2005 :  3:30:28 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
pangkat? ha'ah... tak tau plak dah naik pangkat.. PAKU LIMA dah ni.... ini ketua polis negara pun kalah... kesh!

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 26/10/2005 :  4:32:35 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
yg buat akak musykil apsal shah tetiba pun dpt 5 bintang... korang main rasuah eh???

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 27/10/2005 :  07:47:47 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
entah... ha... itu shah kena jawab.. myra pun terkejut beruk, monyet, mawas, gorilla dengan peningkatan mendadak prestasi shah... hehehehe... aku pun dilawannya... tapi aku takleh kata ape la kak... dia BOSS aku..... klu dia nak paku 10 pun aku diam jer... tak berani nak lawan.... nanti marah, puting beliung pun kalah... cukuplah sekali ku DITAMPAR!! pedih beb!

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 27/10/2005 :  11:36:12 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
9999 tu beb post max! x de space kosong lg!!

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 27/10/2005 :  11:45:32 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
mmg mendadak tahap max punyer.... jom kita belasah shah!! kita susah2 nak naik pangkat, dia senang2 plak erh..... amboiii..! kita nak kutip satu bintang pun makan bulan beb!

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 27/10/2005 :  1:54:59 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
mana bleh belasah dia, dia kan ketua kita tanpa dia... siapalah kita kat cni??

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 27/10/2005 :  3:44:29 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
simpati plak kak nanie ngan shah erk..... ade pe pe ker? ... :(

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 27/10/2005 :  4:21:41 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
bukan simpati, tapi hormat dan kenang jasa! apa lagi akak tau birthday akak nanti dia nak bg present karung guni... sentimental value tu :)

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 27/10/2005 :  5:39:27 PM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye lah.... bekas kuih, sarung guni.. semua nak bagi kat akak... kat myra ni, satu perancangan pun dia tak ade.............. sedih sangat... :(

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 29/10/2005 :  1:13:12 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
shah ni jenis manusia diam2 berisi! mungkin dia x bg secara dirrect tp dlm x sedar rasanyer pemberian utk myra jauh lebih berharga, terpulang utk myra nilaikan sendiri... itu yg pernah dia bg tau akak!

"Rindu Belaian"
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy