Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Milik Ku
 Koleksi Shahrul
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

shahrul
Administrator


Malaysia
10147 Posts

Posted - 29/05/2005 :  07:22:29 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
- Yang belum kenal shahrul inilah orangnya:



Aku & Anuar

Google AdSense

USA
Mountain View


iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 29/05/2005 :  07:24:27 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
macam pernah ku lihat...tapi dimana ek????

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 31/05/2005 :  03:29:20 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
mcm penyanyi lama kumpulan exist kot! apsal shahrul bleh ada koleksi Myra erk??
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 31/05/2005 :  09:53:21 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
la macam tak tahu la pulak kak nanie ni, kan myra buah hati shah, mesti la ada koleksinya.... he..he..he

Aku & Anuar
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 31/05/2005 :  10:02:04 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
huyo...citer panas ni!!!!pelik2

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 01/06/2005 :  05:51:38 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hello encik shahrul... alamak.. takkan gambau ni jer kot... latest takde ker??? iha.. ni kan y dalam salam perkenalan si shah.... muka macam mamat exist. hehe.

ha... ape plak y panasnyer iha... kan kak myra dah lama ada hubungan pelik ngan shah... hehehehheiiiiiihuahhhahah.......... shah..., dah sain application form myra yer? bestnyer... ni dah kompem lah nih?? ni kira declare lah nih??? huhuhuhuhuhuahahahah...... seronoknyer beta menjadi buah hati kanda..... ehehek.....

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:22:26 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
hahahah!!!!!!memang hangat!!nasib baik korang bukan artis..kalo tak kecoh satu malaya!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 01/06/2005 :  9:45:42 PM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
aiseh, me blum terror lagilah nak download gambar2 ni semua... kalau tak, bleh gak share ngan u all semua nieta punya koleksi gambar anuar zain yang menjadi penghias di meja opis & bilik tidur, Termasuklah satu ring file compilation of AZ punya news dari paper, magazine n website.... professional & berdedikasi
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 02/06/2005 :  04:11:48 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
jangan tak tau dik... shahrul aiman.. TERHANGAT DIPASARAN beb!! klu tak akak serbu, dikebas dek org, melopong tak terkatup lagu mulut akak.. tu baru melopong... belum lagi mata akak juling2 nnt... bleh agak tak macamana rupa akak erk???

wah!!!! arnita! siap ring file tuh!! mmg the very the dedikasi punye fanz.. and also the very professional... dik.. akak nasihatkan.., adik tanyer si abdul shah... webber kita... dia the master kat snih...

ok?? galery tu masih kosong banyak lagi.. sure shah teruja nak terima koleksi2 tu..

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 02/06/2005 :  07:12:57 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
ha'ah arnita...meh lah kongsi meh!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/06/2005 :  02:45:45 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
yup... share something untuk kesempurnaan bersama...

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 06/06/2005 :  02:22:20 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
ohh..yer ker??

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/06/2005 :  04:44:25 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
arnieta g lah menuntut ngan Iha, MYra atau shah dia org skang mmg tgh buat part time ajar student baru download gambar!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 06/06/2005 :  04:57:00 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kurenggg!!!!!! nak belajar ker arnita>??? bleh... deposit beb!!! ehehehehehehe

myra
Go to Top of Page

arnita_irman
Junior Member



Malaysia
221 Posts

Posted - 08/06/2005 :  12:09:16 AM  Show Profile  Send arnita_irman a Yahoo! Message Send arnita_irman a Private Message  Reply with Quote
okie..nanti me tanya ngan my ofismate.. tapi for time being.. just wait & see eh.. professional & berdedikasi
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 08/06/2005 :  03:43:17 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
x sabar gak nak tgk koleksi gambar AZ yg arnita ada! tp akak rasa cuba Arnita tanya ngan Yaya atau penolong pengarah mesti dia org bleh tolong gak! Rasanyer fee dia pun murah ckit dr myra kot!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy