Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Milik Ku
 Koleksi Aramyra
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/06/2005 :  04:42:25 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
cayok tu ayat baru selepas Iha bertemu dengan OIC nyer :)
Go to Top of Page

Google AdSense

USA
Mountain View


aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 12/06/2005 :  03:27:44 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ntah....... balik2 cayok!!~ ape benda pun tak tau... kedekut plak tu nak bagi pinjam... iha.. iha... skrg dia tgh sebuk study nih...

myra
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:18:01 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aramyra

berjuta bintang menyanyi....
ku di antara yang satu...
mungkin cahaya dan impianku..
di sini ( AZ.COM ) GEMILANG...............



caya la myra....

You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 14/06/2005 :  08:22:53 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
takkan baru tahu?? mmg myra nak cahaya myra kat sini gemilang... tapi shah kena bantu jugak myra erk... bersatu demi AZ.COM tercinta...!!!!! come on fanzz!! BERSATU...!

myra
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 14/06/2005 :  08:43:25 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
oh satu lagi... kepada semua fanz yang setia bersama forum corner, myra mengucapkan terima kasih kerana sudi menjengah barang sebentar dan menurunkan tanda kunjungan yang amat myra hargai. sebagai member active, myra mengharapkan sumbangan anda semua tidak berkesudahan dan tiada bernokhtah......

semoga AZ.COM terus kukuh dengan sokongan anda semua..
thank you fanz....

myra
Go to Top of Page

shahrul
Administrator



Malaysia
10147 Posts

Posted - 15/06/2005 :  06:31:27 AM  Show Profile  Visit shahrul's Homepage Send shahrul a Private Message  Reply with Quote
betul tu myra, shah juga mengharapkan semua member dapat bersatu disini untuk memeriahkan suasana, disamping dapat merapatkan lagu hubungan antara satu sama yang lain.. :)

You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 15/06/2005 :  07:05:41 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ha'ah... rapat... rapat,... tapi shah jangan rapat sangat ngan org lain yer... jelesssssss!!!! heheheheheh

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:48:54 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
agak2 bila akak bleh dpt invitation card yerk?
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 16/06/2005 :  02:12:41 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
nak invitation card ape kak nanie?? untuk show AZ?? beli tiket dapat ler.... hehehehe

myra
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 16/06/2005 :  03:29:54 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
eleh buat2 malu plak? semalam akak jumpa shah kat kedai pengantin... apa dia buat kat sana erk??? tak kan nak tempah t-shirt AZ g kedai tu plak!!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 16/06/2005 :  03:52:00 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hah??!!! ye ker??? apa shah buat kat situ?? jangan2 dia nak kawin lari tinggalkan myra kot...? kesiannya myra... akhirnya myra tahu. myra hanya berangankan si shah... isk! isk! shah... kenapa nak tinggalkan myra..? apa salah myra... adakah sebab myra ni tak cantik seperti siti??? aduh... hati ku tercalar lagi....!!! kak nanie... kenapa semua ni terjadi pd myra??? uwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

tapi takper.. shahrul anuar masih single..... kak nanie.. better watch out!!!

myra

Edited by - aramyra on 16/06/2005 03:56:59 AM
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 06/09/2005 :  01:56:01 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kepada semua fanz baru yang myra hargai, myra adalah moderator anda.... segala kemusykilan boleh diajukan pada myra... insyaallah..., ade jawapan, myra akan cuba memberikan yang terbaik untuk anda semua... aktifkan diri anda dan kunjungan anda tidak akan dipersiakan......

semoga informasi dan topik2 yang terbentang di sini menggembirakan anda........

teruskan sokongan pada ANUAR ZAIN dan A-Z.COM...

terima kasih..................................................... dedikasi aramyra2005

myra
Go to Top of Page

flowerbee
Starting Member



22 Posts

Posted - 06/09/2005 :  08:41:55 AM  Show Profile Send flowerbee a Private Message  Reply with Quote
hi myra...baru notice ada gambar myra....hehehe...dapat jugak tgk orgnya...

myra..rasanyakan time kat forum nie tak btul...i know nie bende kecikkk jer tapi kalau adjustkan time tu ok jugak...hehehe..thanks!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 06/09/2005 :  08:47:58 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ok flowerbee... macam ni, sekarang ni, forum yang kita guna dah adjust ikut mat salleh punyer time. malaysian gt takde. jadi susah.. so.. terpaksa ikut UK punyer time ler.. sorry yer sumer... jangan mare....... tau ini benda kecik tapi myra takleh adjust lagi. takde timezone untuk malaysia.. maaf banyak2.. ampun yer...

myra
Go to Top of Page

flowerbee
Starting Member



22 Posts

Posted - 06/09/2005 :  08:59:24 AM  Show Profile Send flowerbee a Private Message  Reply with Quote
ohh..ok takper myra...anyway keep up the good work..!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy