Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Mengapa Anuar Zain?
 Geramnyer!!!...... Anuar Zain tak layan???
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

aramyra
Moderator


Malaysia
3032 Posts

Posted - 20/05/2005 :  06:24:01 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
Akhir2 ni dah r\banyak terima reply untuk topik KAtakan dari hati.. ha.. skrg.. kita sembang topik baru k...


orang kata, AZ ni manis kan... senyuman dia menawan lah.. mata dia menarik lah.. soft spoken lah... macam2 lagi...

tapi... takkan takde y u all tak suka pasal AZ yer...? rambut dia ker... gelak dia ke... atau pun geram sebab Anuar Zain tak layan u all??

pst ! pst ! share ler....

kot le u all ade y nak lepas geram kat AZ.. bleh juge... tau lah juge myra apa y tak berkenan di hati u all tu... hehehe...

Boleh???

myra

Google AdSense

USA
Mountain View


iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 20/05/2005 :  10:50:26 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
boleh sangat....hheheh..macam tahu-tahu jek yang iha tak suka rambut anuar...iha takleh coment lebih-lebih coz iha tak jumpa dia lagi!!!tuh lah masalah iha....iha hanya boleh kata yang iha tak suka dia simpan rambut panjang...tapi iha tahu itu hak peribadi dia...tiada siapa boleh haloang...apa-apa pon,iha still sokong anuar zain 100%

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 21/05/2005 :  01:13:38 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
alaa iha rambut panjang dialah yg buat dia nampak mancho... akak plak x suka dia rambut pendek! biar rambut panjang yg berombak tu... :) yg x suka tak berani nak bg tau... sepatah kt Myra takut kena saman mcm sh aini:(
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 21/05/2005 :  02:44:35 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
kurang asam kak nanie... itu ayat myra tuh... mmg betul iha.. akak pun kureng suke sket rambut panjang dia ni.. masa mula2 dia guna rambut panjang, terbeliak bijik mata akak.. macam tak kenal jer.. frust sket lah sbb kak myra nak dia ade imej y sweet, bersih, kemas.. tapi mgkin dia dulu tak tau jaga rambut tapi gatal nak berambut panjang tu y nampak serabut. tapi bila dah ade perunding imej, dia nampak sweet jugak..... ape 2 aje lah....

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 25/05/2005 :  07:11:49 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
same lah...macam tak hensem seprti dulukan...nak tgk muka abg nuar pon takde selera bila dia rambut panjang!!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

lisa alinda
Starting Member

Malaysia
2 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:37:22 AM  Show Profile Send lisa alinda a Private Message  Reply with Quote
mana ada rambut panjang dia tu la yang menambah hensem dia!!!!tapi rambut baru ni kureng sikit macho...yang dulu tu lagi macho...tapi rambut pendek buat abg nuar macam budak baik ja...rambut la macam ala2 jepun gitu!!!!tapi buat la camno pun sora dia gak yang memikat kalbu ku!!!
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 27/05/2005 :  01:21:46 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
heheh...yer lah ...itu semua pandangan masing2...walau apa berlaku,teruskan menyokong anuar zain:)

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

cool_girl_85
Junior Member



Malaysia
237 Posts

Posted - 27/05/2005 :  10:03:42 PM  Show Profile  Visit cool_girl_85's Homepage  Send cool_girl_85 a Yahoo! Message Send cool_girl_85 a Private Message  Reply with Quote
belum nampak lagi kelemahan abg nuar ni. nak cari dulu, nanti kita bgthu. :)

Jangan lupa klik >> You must be logged in to see this link.
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 01/06/2005 :  05:45:39 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ye lah........... az mmg nampak perfect... tapi mesti ade kelemahannya... cuma klu dah minat sangat, benda pelik2 ni kita tolak tepi jer... tapi ade gak jenis2 org yang dok mencari benda2 tak ujud nih... tu pelik jugak tuh... hai fanz... takkan gambar AZ ngan aleeza tu masih kelam2 kot... itulah yang tak best.... AZ ni baik sangat sampai belh amik gambo camtu... aduh..... pedih cek....

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:10:06 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
nama pon az!!!heheh...memang susah kalo nak citer pasal topik ni!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 02/06/2005 :  04:03:02 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
ha'ah kan iha... nak citer sure kena citer dari A-Z right?? pedih lah dik... panjang tuh... kalau setiap abjad ada 100 bab, A-Z apa citer?? berapa bab nak cerita beb?!!!

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 02/06/2005 :  07:09:12 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
huh...hampeh tul!!!jadi loyar burukz lah pulakz!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 03/06/2005 :  02:40:17 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
hahahehehehk... bukan loyar buruk lah... betul aper... nama pun AZ, banyak lah citer tg dia... kan? hehehehe

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 06/06/2005 :  01:56:27 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
hmm...yelah kot!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 06/06/2005 :  04:37:29 AM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
sebagai manusia biasa rasanyer mmg lah AZ akan ada kekurangan... tapi apalah penting bercerita tentang kekurangan org, kan ker lebih baik kita bercerita tentang kebaikan sepaling tidak x de lah hati yg terluka atau peminat yg tersalah tafsir!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 06/06/2005 :  04:52:56 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
org tua kata, tegurlah klu nampak kekurangannya.. mungkin org itu tak nampak atau terlupa.. hehehehe... takleh kata lah... semua pandangan betul.. theres no right or wrong...... idup hepi beb!!

myra
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy