Forum Anuar Zain
Forum Anuar Zain
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Fans Anuar
 Bantuan
 Maafkan Myra......
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

aramyra
Moderator


Malaysia
3032 Posts

Posted - 16/05/2005 :  04:21:10 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
Myra minta maaf sbb gallery gambar ada 2 topik y kosong kerana masalah y tak dapat dikenalpasti mengapa.

inage abg nuar tak dapat dilihat. sebaliknya pada waktu gambar tersebut di masukkan, ianya dalam keadaan y agak memuaskan dan jelas.

myra akan cuba minta bantuan shah untuk delete topik tu..

maafkan myra atas kesilapan itu...
terima kasih...

myra

Google AdSense

USA
Mountain View


iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 16/05/2005 :  04:35:39 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
is ok lah kak myra!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

nanie_pie
Moderator



Malaysia
2663 Posts

Posted - 16/05/2005 :  10:06:43 PM  Show Profile Send nanie_pie a Private Message  Reply with Quote
tak per may b myra boleh cuba lagi.... mana boleh cepat give up! kita kenalah follow cara AZ dulu dia pun bertatih dari bawah... cuba dan terus mencuba hasilnyer... dia berjaya! Myra pun mesti kena cuba tau! mungkin bleh belajar dr shah mana tau satu hari nanti Myra akan lebih terror dr Shah :) tp time tu jgn kekwat ngan akak tau... god bless u!
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 17/05/2005 :  02:58:49 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
huih... mana bleh lebih teror dari shah....... shah y pegang sumer ni. myra juz ambil amanah dia spy menceriakan forum ni. itu je. nak melebih pun myra tak berani...

bukan taknak try kak nanie, takut shah marah plak nanti. topik kosong tapi posted. buang ruang.......

tapi ade gak y myra berjaya buat. tq kak nanie

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 20/05/2005 :  11:04:15 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
heheh...kan prof. nanie beri nasihat!!hehhe

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 20/05/2005 :  11:05:20 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
oklah..kalo tak pon,biar sis myra sama terror ngan shah!!heheh

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page

aramyra
Moderator



Malaysia
3032 Posts

Posted - 21/05/2005 :  02:57:36 AM  Show Profile  Send aramyra a Yahoo! Message Send aramyra a Private Message  Reply with Quote
pandai jer awak dik... tak nak lah.. biar dia y over terror dari kita sumer... webmaster should be master right? kita ni sekadar buat terhegeh2 jer.. buat kelakar ruang... heheheh

myra
Go to Top of Page

iha
Average Member



Malaysia
876 Posts

Posted - 25/05/2005 :  08:45:24 AM  Show Profile Send iha a Private Message  Reply with Quote
heheh..what ever!!!janji anuar zain!!!

~Dalam Kehidupan,Kita Perlu Lalui Dengan Tabah Dan Bersabar~
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum Anuar Zain © 2006, 2007, 2008. Anuar Zain Forum, All. rights reserved. Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
RSS Feed 1 RSS Feed 2
Powered by ForumCo 2000-2008
TOS - AUP - URA - Privacy Policy